Bu Sistemi Nasıl Düzeltebilirim ?

xxömür
21-10-2009, 14:23   |  #1  
xxömür avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,574 mesaj

arkadaşlar kullandıgım pc de internet explorer yasaklı yalnızca şirketiin sayfası acılıyor baska bir yere girmem istedigim zaman icerik danısmanı cıkıyor ve parola istiyor. bende internet seceneklerinden kapatayım dedim ama ordaki sekmelerde gizlenmiş içerik danısmanı gözükmüyor.sonra arkaplanımı gizleyemiyorum arkaplan değiştirme ekranıda pasif halde nasıl düzeltebilirim bu bilgisayarı.

arkadaslar bu arada google chrome ile sitelere girebiliyorum.

xp-sp3 yüklü
bilgisayarda yüklü olan programlar:
Panda endpoint
VPI Client
oracle database
remote administratör
astra32

Son Düzenleme: xxömür ~ 21 Ekim 2009 14:29
SAİNT
21-10-2009, 14:26   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

büyük ihtimalle serve usülü ile çalışıyordur ve bu şifre yada gizliliği şifreyi öğrenerek aşabilirsiniz sanırım program bile kuramayabilirsiniz cevap sunacak diğer arkadaşlar program önerisi yaparlar umarım ama sizin istemiş olduğunuz özellikleri açacak bir yazılım malesef bilmiyorum.

xxömür
21-10-2009, 14:30   |  #3  
xxömür avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

yok program yükleyebiliyorum google chrome yükledim zaten su anda chrome ile giriyorum

SAİNT
21-10-2009, 14:34   |  #4  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj

burda yapabileceğiniz şifre kombinasyonları deneyen bir program yüklemelisiniz  madem yazılım yükleniyor ama bu kombinasyonları deneyen programın şifreyi bulması haftaları bulabilir çünkü büyük,küçük ve sayı kombinasyonuyla oluşturulmuş şifreler kolay çözülmezler.

xxömür
21-10-2009, 14:36   |  #5  
xxömür avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

bide modemden kapatılan yani normal bir pc nin bile girmedigi yasaklı yerler var kategori olarak yasaklanmıs onu atlatabilirmiyiz face msn v.s. girebilmek icin

SAİNT
21-10-2009, 14:43   |  #6  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj

hayır bu tür programlar özellikle elemanlarının boş durmasını istemeyen patronlar için çok tutulan yazılımlardır. crack yada buna benzer çözümler nette olabilir.
yapacağın ilk iş gizliliği yada yasaklayan programın adını ve versiyonunu öğrendikten sonra googleye mantıklı sorularar sorarak bi ihtimal çare bulunabilir.

xxömür
21-10-2009, 14:46   |  #7  
xxömür avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

neyse ben şimdilik chrome ile görüyorum işimi bir tek arkaplan kaldı oda olmasada olur ne yapalım

mustafa2116
21-10-2009, 20:44   |  #8  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Alıntı: xxömür  
neyse ben şimdilik chrome ile görüyorum işimi bir tek arkaplan kaldı oda olmasada olur ne yapalı
İEXPLORER.exe tek başına çalışan bir porgram değil.
Görev yöneticisinden yedekte çalışan prpgramları gör.
Eğer görev yöneticisi engelliyse PRORAT adlı bir saerver virüs tipi var  senin emrine bağlı server oluşturuyor.
ondan görev yöneticisinin  izninin düzenleyebilirsin ayrıca istersen ordanda  görev yönetcisinden yapabildiklerini yaparsın.

Kurarken virüs koruyucuyu kaldır. AYrıca server kurulumu esnasında türkceye çevir ve server kurarken seçeneklerin tümünü kaldır. aksi halde güvenlik duvarın ve  geri yüklemen yok olur.