1-2 aydır bir Masaüstü PC almayı düşünüyorum.Ve yakın zaman içinde de alacağım büyük ihtimal.Yaklaşık 1 aydır falan araştırdım bir şeyler.Ve şöyle bir sistem düşünüyorum:
Core i7 860 2.8Ghz
Gigabyte P55 UD4
Team Xtreem DDR3 1600MHz CL7 1.65 Gerilimli 4 Gb Ram
1 TB 7200Rpm Seagate HDD
Sapphire ATI HD 5850 Ekran kartı
Aerocool VPX Pro 700W Oyun Kasası
Genel olarak böyle bir şey düşünüyorum. Sorum, bu sistemle GTA4 yeni gelecek olan CRYSIS2, Dark Void, PES2010 gibi yüksek seviyedeki oyunları yüksek çözünürlükte oynayabilir miyim? Yoksa daha farklı sistem mi düzmek gerekir. Yorumlar için teşekkürler.....
Bu sistemle Bu oyunlar??
Crysis hariç birçok oyunu 60 fps alarak oynarsınız.1920*1080 de.
Sistem son derece güzel olmuş,hayırlı olsun diyelim.
İnceleyin:
http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_5870/10.html
http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_5870/30.html
HD 5870 daha iyi olur aslında, bütçeniz müsaitse alabilirsiniz.
Crysis 59Fps olsa da olur. Benim için 5850 de iyi bir kart.Piyasadaki zirvedeki 4-5 karttan birisi sonuçta. 5850 olcak bence.5870 e fazladan 250 lira veremem maalesef..
Görüntü kalitesine önem verdiğinizi söylediğiniz için HD 5870 demiştim. Yoksa HD 5850 de fevkalade bir ekran kartı.
İşlemciyi i5 almak mantıklı olabilir ama ne biliym sonuçta İşlemci de bilgisayarı tümüyle etkiliyor. </
işlemci olarak i7 860 iyi bu işlemciyi alabilecekken i5 750 almak mantıksız olur
çok güzel sistem olmuş. hayırlı olsun
7-8 ay sonra Crysis2 gelecek. Bu sistemle onu nasıl oynayabilirim??
Bir de şu an için aynı bütçeyle alınabilecek en iyi sistem böyle mi olur?
Oyun amaçlı sistemde işlemciden kısıp ekran kartını yükseltirseniz, oyun bakımından daha iyi bir sistem almış olursunuz.
Bir de şunu soracağım. Ben sisteme Win7 64 Bit bi sürümünü kullanacağım.Bazı yerlerde 64 bit işletim sistemleri çoğu oyunda sorun çıkarıyor veya açmıyor diye bir şeyler okudum. Gerçekten de oyunun 64bit işletim sistemini desteklemesi mi gerekir? Böyle bir olay var mı?
64-bit ile ilgili bir sorun yaşamazsınız. Oyun veya diğer yazılımlar 32-bit olsa bile, işletim sistemi geriye dönük olarak 32-bit uygulamalarla uyumludur. Şehir efsanesi olacak böyle şeyler bu gidişle, kullanmadan yorum yapılıyor.
SİSTEM ÇOK GÜZEL İŞLEMCİN İLERİYE DÖNÜK HAYIRLI OLSUN
Sistem gayet güzel hayırlı olsun, ekran kartı konusunda bence 5850 doğru bir seçim overclock yardımıyla 5870 i yakalayan bir kart 250TL ise iyi bir para...