Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir evet bi site var giremiyorum hep bu hatayı veriyor siteye de girmem lazım yardımcı olun lütfen
Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir yardım
Bende hata falan vermedi. Bu site bilgisayarına zarar vermez belki ama sana zarar verebilir.
ama hala bu sorunu nasıl cözücem fikri olan yok mu bende niye girmiyo onu anlamadım
Firefox, 'Saldırgan olarak bildirilmiş site' uyarısını verdi. Aslında açılan sayfa da bu uyarıyı es geçerek girme imkânınız var. Fakat, bu uyarı yapıldığına göre dikkate alıp girmemeniz yerinde olacaktır.
Tabi ki, karar yine de sizin.
bende de hata verdi girmiyor.demek ki bişey var :)
Siteye güveniyorsanız resimdeki gözardı et seçeneğini tıklayıp girebilirsiniz. Çoğu durumda hatalı uyarılar verebilen bir güvenlik sistemi bu. Tabi, uyarılan site hakikaten de zararlı bir tarayıcı kodu çalıştırmayı deniyor olabilir. Dikkatli olmanız önerilir.
Yapman Gereken Mozila İcin Örnek
Araclar - Secenekler - Güvenlik - Bildirilen Saldırı Sitelerini Engelle & Bildirilen Sahtekarları Engelle Bunlar Kutuda Seciliyse Kaldır Onlar Kutu Boş Olsun Sonra Mozillanı Kapat Ac Yaz Siteyi Gir Siteye Sıorunsuz Yanlız google yazarak girme kardeşim direk linkden gir
sitenin son halinde birşey yok standart düzeyde bir forumsitesi. ama önceden bu tip saldırılar içerdiği içinde olabilir bu sıkıntı.
NOT : bu tip sitelerden emin olmak için avg web eklentisini kullanmanız yeterli olacaktır detaylarını ve gelen virüs yada zararlı koduda belirtebilmektedir.
http://www.avg.com.tr/tr.lite-product-avg-linkscanner-free
Firefox siteyi engelledi. Nedeni için tıkla
eyvallah üstadlar sorun çözüldü.Hepinize saygılarımla
Elbette zarar verebilir.İşin ucunda para dönüyor ayrıca iddia internet üzerindende oynandığı için bir çok kişi nette iddia oynuyor.Fakat işin kötü yanı banka hesap numaraları.Bilgisayarda ki koookiiikk ler varya hani web sitelerin çalışmasını sağlayan bilgisayarda bulunan çerezler işte onlar tehlike yaratıyor.
Bu yüzden internet security gibi yazılımları kullanmalı ve şiddetle mozilla firefox kullanmanı tavsiye ederim.