Bu sitedeki videoyu indirebilene helal olsun !
internet download manager indir. http://www.internetdownloadmanager.com/ dan indirebilirsin.Zaten videonun üzerine geldiğinde download yazıcaktır.Kolay gelsin
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<object style="visibility: visible;" data="/images/flash/butube.swf" name="videoalani" id="videoalani" type="application/x-shockwave-flash" width="464" height="400"> <param value="false" name="menu"> <param value="high" name="quality"> <param value="transparent" name="wmode"> <param value="#000000" name="bgcolor"> <param value="middle" name="align"> <param value="false" name="devicefont"> <param value="sameDomain" name="allowscriptaccess"> <param value="true" name="allowfullscreen"> <param value="video_id=mezuniyet_lisans.flv" name="flashvars"></div>
Fakat Kendi Sunucularında Yok Farklı Bir Sunucudan Çekiyorlar.
evet malesef o sıkıntının bende farkındayım indiremedim bu yüzden bir türlü..
indirmek için direkt link yok dğeil mi ?
çok lazımsa ekran kaydeden yazılımlar ile kaydedersin,
camstudio gibi
Video yarıya kadar indirdim daha sonra iptal ettim onu yüklmesi var birde siteye siz en iyisi ekran kaydeden bir program ile görütüyü kaydederseniz daha saglıklı olur nede olsa video 2 saatlik bisey :D 10-20 dk olsa yüklerdim :D
sen bana yükleme linkini ver ben yüklim ya yeter ki o link olsun : )
ekran kaydetme aklımda fakat o ihtimali en son kullanmak istiyorum...
videonun tamamını izlediysen bi şuraya göz at:
C:\Documents and Settings\hesabının adı\Local Settings\Temporary Internet Files
burada izlediğin dosyanın flv formatı olması gerekir. istersen video dönüştürücüyle dönüştürebilirsin.
Normalde tüm videoları indirebilirdim ama bu farklı, bir yerden gerçek zamanlı olarak geliyor canlı tv yayını gibi internetten canlı tv yayınlarını belirli bir dosya olarak nasıl kaydedemiyorsan bunuda kaydedemiyorsun
bir çözüm yolu bulursam haber veririm
sağolun arkdaşlar ilginize , bulan olursa haber bekliyorum...
<object style="visibility: visible;" data="/images/flash/butube.swf" name="videoalani" id="videoalani" type="application/x-shockwave-flash" width="464" height="400">
<div class="forumvideo"><embed type="application/x-shockwave-flash" src="/images/chiptube.swf" style="" id="mpl" name="mpl" quality="high" allowfullscreen="true" wmode="opaque" flashvars="height=356&width=576&smoothing=true&image=kX_gMVLq03c&file=kX_gMVLq03c%26kalite%3D4&bufferlength=3&autostart=false" width="576" height="356"></div> </div>
o videoyu youtubede arayın