Arkadaşlar bugün Bayrampaşa Carrefour alışveriş merkezine gittim. İlk olarak " Tekno-Sa" adlı Teknoloji mağazasına girdim.Dolaştım gayet güzel " Win7 " yi test ettim fakat sonradan bir baktım göreli kasada Xp işletim sistemini kullanıyor içimden bu size yakıştı mı ? dedim :) Acaba neden Vista ve Win7 ye geçmemişler ?
Bu size yakıştı mı ?
Ehh. Az birşey doğru
Ayrıyeten gördüm adam aile resimlerine bakıyor pcden ne biçim çalışan ben dolaşıyorum ilgilenen yok en sonunda sıra bekledim kasada sordum :)
Ben piyasada sağlam bir bilgisayar firmasında windows 2000 kullandıklarını gördüm... En son işletim sistemini kullanmanın dışında win 7 nin yaptığı bir çok işlemi ve görevi xp ve vista da yapıyor... Tabii ki tüketici en yeniyi kullanmak isteyecektir ama işletmeler için bu durum farklı...
Sistemlerini windows 7 ye entegre etmeleri biraz zamanlarını alacaktır bu çok normal , diğer taraftan o programı kullanan çalışanlara eğitim verilmesi lazım ve son olarak daha çıkalı bir ay olmadı firmalar kendilerini bu kada çabuk adepte edemezler
Adamlar koca Tekno-SA'da toplu işletim sistemi değişikliği yapsa kaça patlar biliyormusun sen?Korsan kullansalar daha beter."Adamlar işletim sistemi satıyor korsan kullanıyor" diye yaygara çıkar...
Extra harcama yapmaya ne derek veya win 7de kullandıkları programlar ne kadar stabil çalışıyor.