Bu soruna çözüm bulan olmadı

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
erciyesli
20-09-2004, 00:40   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

SELAM arkadaşlar ADSL 128 sahibiyim
ADSL ile çektiğim büyük boyutlu dosyaların hepsi bozuk geliyor kısa boyutlu dosyalar hep sağlam iniyor 99mb boyuta sahip flash mx 2004 programını 6-7 kez çektikten sonra düzgünce yükledim verdiği hata hep şu zip ya da rar içindeyse dosya CRC hatası veriyor üstelik hep exe dosyasında yani setup dosyasında zip rar içinde olmayan doğrudan setupla inen dosyalarda önyükleme yaparken bozuk dosya olduğunu yeniden indirin diye bir hata yazısı veriyor service pack2 delphi7 acrobat 6 photoshop cs bu büyük boyutlu dosyaların hepsinde aynı sorunu verdi winzip ve winrar bende ikisininde son sürümü yüklü flashget getright son sürümleriyle denedim virüs ve spy testinden geçiridim yinede aynı programların hepsinide resmi sitelerinden yükledim

azyazar
20-09-2004, 20:36   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Konunun ADSL ile bir alakası olduğunu sanmıyorum senin programı indirdiğin siteler önemli.Bir de winrar versiyonun yüksek değilse mesela winrar 3.0 ile sıkıştırılmış bir dosyada winrar 2.6 crc hatası verebiliyor.
sürümünü yükseltmende fayda var.