bu sorunun cevabını bilen yok mu? lütfen yardım..:

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
smartboy
29-01-2006, 17:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

merhaba arkadaşlar bu foruma daha yeni katıldı. bazı kuralları bilmiyo olabilirim fakat öğreneceğim. neyse ben,                                                                      Keysmart model: KN1641 bir noticebook sahibiyim. formatçektim fakat ses kartı driveri yoktu bende. eğer bilen varsa bana yardımcı olmalarını rica ederim. hangi marka ses kartı kullandığımı bilmiyorum ve nereden anlayacağımıda çözemedim.eğer yardımcı olursanız sevinirim.ve ayrıca hangi siteden download yapabileceğimide söylerseniz daha çok sevinirim.  saygılarımla
                                         smartboy [V]

Son Düzenleme: smartboy ~ 01 Şubat 2006 03:05
uguratik_85
01-02-2006, 17:16   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

kardeş senin büyük ihtimal ac 97 dir bu codec ööle bi codec ki çoğu ses kartını destekliyor .. ok ? yükle bence ...

mardina
04-02-2006, 13:09   |  #3  
Üye
82 mesaj

bilgisayarına sisoft sandra veya 3d mark gibi bir program yükleyip (internetten indirebilirsin) anakrtının markasını ve modelini öğren daha sonra anakart üreticisinin sitesine girip ses sürücüsünü download et keysmart senin anakart markan değil cihazını satan şirketin markası anakartın asus-intel-gigabyte-epox-msi asrock-biostar ws gibi bir markadır,önce bunu öğrenmelisin.Ses kartın onboard ac97 muhtemelen ama bazen creative de çıkabiliyor.

aura
05-02-2006, 20:23   |  #4  
Taze Üye
10 mesaj

slm ee   ses kartını tanıdığın bir bilgisayarcıya (yani iyi bilgisayar bilen bir bilgisayarcıya) götür ordan driver ını bulabilirler(internetten indireceklerdir) benim bi tanıdığın ekran kartınında driver ı kaybolmuştu ordan biliorum