PIRANHA BUSINESS TAB 7 almayı düşünüyorum tamamen oyun amaçlı ve gta sanandreas gibi oyunlar oynayacagım usb takılabilmesi ve ucuz olması dikkatimi çekti bu tableti alsam gta ve modern combat gibi oyunları rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim bide general mobile discovery den daha mı güçlü
Bu Tablet Nasıldır
discovery telefon bu tablet
ikiside aynı.ekrn farklı.Ama ikiside bebat oyun zevki çıkmaz.yerine vatandan exper easypad n7d al.%25 indirim ile 238 tl
PIRANHA BUSINESS TAB 7
Arm Cortex A10 işlemcisi Biraz yavaş Çalıştırır Ama ilerki Zamanlarda Donuklama yaşarsın , Sonra Sarjın Cabuk gidişini Anlarsın Bu ürün Güncel Olarak İşlemcisinin Modeli Eskiyor , bilgin olsun ilk aylarda sonrada rahatlıkla kullanırsın Ama ilerki zamanda Keşke almasaydım lafını Kullanırsın bundan eminim çünki arkadaşıma alma demiştim Aldı Benim haklı oldugumu anladı ...
Ne yazıkkı herşey Geç oldu
güvenmiyorum demişsin ama piranha daha kötü.O fiyatlara anca böyle oluyo.dediğin tabletler isterse gta açsın yinede zevk almazsın ekran çözünürlüğünden.350 ye çıkarsan harika olur.goldda reeder a10 var.2 gb ram 4 çekirdek işlemci 10.1 inç ekran... 349 tl %25 indirim ile önerim budur yada çıkamam dersen yine goldda 250 tlye ainol novo 7 var. iyi tablettir
PIRANHA BUSINESS TAB 7çok teşekkür ederim oturdugum yerde gold yok sadece vatan bilgisayar ve teknosa varArm Cortex A10 işlemcisi Biraz yavaş Çalıştırır Ama ilerki Zamanlarda Donuklama yaşarsın , Sonra Sarjın Cabuk gidişini Anlarsın Bu ürün Güncel Olarak İşlemcisinin Modeli Eskiyor , bilgin olsun ilk aylarda sonrada rahatlıkla kullanırsın Ama ilerki zamanda Keşke almasaydım lafını Kullanırsın bundan eminim çünki arkadaşıma alma demiştim Aldı Benim haklı oldugumu anladı ...
Ne yazıkkı herşey Geç oldu
bu arada ekranın çok büyük olmasına gerekyok 4 inç olsa bile yeter
Son Düzenleme: monster 07 ~ 24 Aralık 2013 15:44