Bu ürünleri hemen almayın, biraz bekleyin!

CHIP Online
25-04-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Eğer bu cihazlardan birini satın almayı planlıyorsanız vazgeçin ve biraz daha bekleyin. Neden mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bu-u ... bekleyin_33272.html

Resimlerle: Lumia 900 mü iPhone 4S mi?

Yakın zamanda bir elektronik cihaz satın almayı düşünüyorsunuz. Peki alacağınız ürün için doğru zamanı seçtiğinizden emin misiniz? Aşağıdaki ürünleri hemen almayı düşünüyorsanız, biraz daha beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Televizyon, ev sinema sistemleri

2012 TV serileri, yıl ortasında gözden geçirilecek. Samsung'un plazma ekranlarını görmek istiyorsanız Mayıs'a kadar bekleyin. Aynı durum, 2012'de yenilenmeyen blu-ray çalıcılar ve alıcılar için de geçerli.

Ne zamana kadar beklemelisiniz: 2012'nin ortası.

iPhone

Yeni iPhone'un çıkmasına sadece birkaç ay kaldı. Şu anki iPhone ise yaklaşık 2 yıllık iPhone tasarımının donanımsal olarak yenilenmiş hali.

Tüm konu: Bu ürünleri hemen almayın, biraz bekleyin!

İzleyin: Windows 8 için göz Kinect'i!

Resimlerle: Lumia 900 mü iPhone 4S mi?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Satın almak için beklediğiniz bir ürün var mı?

erkan1994
26-04-2012, 11:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

masaüstü bilgisayar almak için bekliyorum sizce doğru ve mantıklı mı bütçe biraz sıkıntıda bu aralar o yüzden birde pm veya özelden herneyse o ikisbinden birinde bildirseniz sevinirim nedeni bir daha aynı konuyu burdan aynı sayfadan açmam biraz zor hatta imkansız her türlü yoruma açıktır Birde toplama olması daha iyi olur şimdi alıcaksın bir marka ve fazla birşeye yaramayacak yada yarasa da müthiş yüksek olucak fiyatlar zaten toplama pc'de de aynısı değilmi yarı yarıya işi biliyorsan benim gibi her bir ürünün içind anakart ram'i egpu'su şu su busu için en az 2 yıl 24 ay garantisi oluyor çoğunda 2 yıl hatta şuan bazılarında gördüm 36 ay yani 3 yıl garanti oluyor maksimum bütçem 1699 tl maksimum'dur isteklerim 2.generations yani 2.jenerasyon intel core i7 işlemci ghz hızı farketmez eğer çok önemli değilse benim için ekran kartı performans,oyun ve birde hack programları mesala şifreırmak için nette birsürü var benim bulduğum oyüzden ekran kartı bi hayli önemli ne olursa veririm ram 16gb ddr3 olur ddr4 olur ama ddr4 olursa benim için iyi olur birde kesinlikle en az 16gb olması lazım 8gb 8gb veya 4 çarpı 4=16gb gibi anakart'ıda parayı aynı ekran kartında yaptığım gibi yüksek tutmak istiyorum ileri si için ileriye dönük olması için misal bir ekran kartı değişimi gibi arkadaşlar birde son olarak monitör led mi lcd mi para farkı varmı çok yüksek he harddisk 3 veya 4 tb olsa daha iyi olur 4tb 4terabayt seagete veya samsung olabilir olan bunların hepsini lütfen ve lütfen pm özel herneyse ondan gönderin bilen birisi var ise forumda lütfen  nerdeyse bilgisayarın pc'nin yarısını vermeye hazırım paranın çünkü önceki masaüstü pc'lerimde hep ekran kartı nı yani video card'ını gözden çıkarmışım malum çocuktum ozamanlar ve pek fazla birşey bilmiyordum tabiki onlar da toplama bilgisayarlardı evet 2 tane masaüstü' pc im oldu ve bu 3'ncüsü olucak işallah çok severim ben masaüstüleri gerek performans olsun gerek az sorun çıkarması olsun birde gerekirse için açıp tek tamirini yapabildiğim ürün olsun 1.derece'de favori ürünüm masaüstü pc'dir arkaşdaşlar dostlar iyi ki varsın desktop pc and masaüstü pc'ye diyecek uzanan eller kırılsın şaka bir yana bekleyeyim mi sizce yoksa alayım mı yani o paraya saydığım özellikler geliyorsa alıcağım birde monitör geniş ekran minimum 24inch maksimum 27 28 inch olsun olsa daha iyi olur benim için malum yerim var sağolun varolun teşekkürler şimdiden yardım edenlere