Arkadaşlar eski donanımlara sahip bi pc buldum ama hardiski yoktu gittim 2. el ide 40 GB harddisk aldım ve taktım resimdeki uyarı çıktı,
bunun anlamı harddiski slave olduğu içinmi çalıştırmıyor yoksa bu harddisk için drivermi istiyor...
Arkadaşlar eski donanımlara sahip bi pc buldum ama hardiski yoktu gittim 2. el ide 40 GB harddisk aldım ve taktım resimdeki uyarı çıktı,
bunun anlamı harddiski slave olduğu içinmi çalıştırmıyor yoksa bu harddisk için drivermi istiyor...
arkadaşım anakartın cmos denilen belleğinin verdiği bir hatatadır driver denemez bence dene bak bios pilini değiştir düzelmezse cmos belleğin yanmıştır anakart değiştir
biosu sağlam yinede emin olmak için pilini değiştirdim değişen bişey yok ayrıca bios ayarlarına girebiliyorum.biosu fabrika ayarına döndürdüm. ilk konudaki resimden sonra şu resim çıkmaya başladıburda donup kalıyor hiç bişey işlemiyor.
Bios u default a almayı dene..
Diskini görmüyor diskte sorun olabilir.
Aslında yanlış anlama ama sen kasayı komple at çöpe baba yaa :D
sakarboyAslında yanlış anlama ama sen kasayı komple at çöpe baba yaaTek çare çöpe atmak galibazaten 2 tane pc neyime benim elimdekinden memnunum bide şu an kullandığıma intel peryn Quad işlemci taksam süperötesi olurdu zamanla o da olur inş. hep ucuz yollu alınca bu sorunlar çıkıyor. babam hep der " al malın iyisin çekme kaygısını" ne güzel demiş.....