FLSBELLEK TAKKTIM PC VİRÜS BULDU ANTİ MALWAREBYTS DEVRE DIŞI KALDI RESİMLERDE GÖREBİLİRİSNİZ ÖNEMLİ BİŞEY OLABİLİRMİ BU VİRÜSLER
bu virüs nedir böyle belamış
Sevgili arkadaşım ,benim başımada aynı şeyler geldi ,silmeye çalıştım ama bir türlü silemedim.Bir bilgisayarcı uzman arkadaşıma danıştım ve bana Bitdeffender Antivirüs programını 1 yıllık 25 liradan verdi şimdi çok rahatım,gelen tüm virüsleri temizliyor,sana tavsiyem eğer craklı antivirüs programı kullanıyorsan onlar hiçbir işe yaramıyor ve bulunan virüs senin antivirüs programını devre dıışı bırakıyor.Eğer arzu edersen sana arkadaşın e-mail adresini verebilirim.Ücretini hesanına yatırdığında sana bu programı gönderebilir veya bulunduğun yerdeki bir bilgiisayar firmasından kendin satın alabilirsin.Kullanımı çok rahat ve bulduğu her virüsü silme özelliğine sahip.Bitdeffender2010 !
Selamlar,
Mahmut Alan
SAMSUN
bu menetten servis veridiğim bir yerde karşılaştın en sağlamı kaspersky pur ile işi hallet güvenli kipte sistemi açıp tarat hiç bir şey bırakmıyor. internet security modeli kaspersky'ın lisanslı olmasına karşın neden silmiyor anlamış değilim 30 günlük demo pure versiyonu hallediyor ama tek başına.
''
ANTİ MALWAREBYTS
Bu programı hiç duymamıştım
''