arkadşlar bilgisyarı 3ay önce aldım windows vista yüklüydü dün gece İE ayarlarını sıfırladım,bir kaç işlem daha yaptım ve pc'yeniden başlattım sağ alt köşede''bu windows kopyası orijinal değil,deneme 6000 gibi saçma bişeyler yazdı resetledim kayboldu ne olduğu hakkında fikri olan var mı?
bu windows kopyası orijinal değil!mişşş
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayar markalı mı yoksa toplamama mı?eğer markalı ürün ise marka destek hattını aramanı öneririm.
deneme 6000 falan yazıyoa windows etkinleştirilmemiştir.Windowsu etkinleştirmen lazım..
markalı teknosadan aldıkişletim sistemi orijinal,windows etkinleştirileli de 3 ay olmuştu,sistemi açtım az önce hazır değil yaziyordu ,2 sn sonra etkinleştirildi yazdı ne oluyor yaw,bende ürün anahtarını girdim başarılı dedi,hack mi yedik ne?bu ürün anahtarını yeniden kodlandıramazmıyım?ürün anhtarını değiştirme diye bişey var görev yöneticisinde,bu ne işe yarıyor arkadaşlar
Microsoft, Windows kopyanızın orijinal olup olmadığını doğrulamanıza olanak sağlayan bir çevrimiçi doğrulama işlemi sunmaktadır. Microsoft Yükleme Merkezi'nden orijinal bir Windows karşıdan yüklemesi istediğinizde, Windows kopyanızı doğrulamanız istenir. Alternatif olarak, Windows kopyanızı Nasıl Anlaşılırsitesini ziyaret ederek de doğrulayabilirsiniz. Doğrulama işlemini yapmak kolay olup uygulanması birkaç saniye alır ve tamamlandığında, orijinal Windows yüklemelerine ileride daha hızlı erişmenize olanak sağlar.
SITE ADRESI http://www.microsoft.com/resourc ... aspx?displaylang=tr
Urununuzun uzerinde Orijinal Microsoft Etiketi, Urun kurulum cd yada Recovery CD si, Urun kullanma kitapciklari orijinal urunlerde mevcut olup bunu verdigim linkte de teyit edebilirsiniz.
Iyi sanslar
ozzeybekMicrosoft, Windows kopyanızın orijinal olup olmadığını doğrulamanıza olanak sağlayan bir çevrimiçi doğrulama işlemi sunmaktadır. Microsoft Yükleme Merkezi'nden orijinal bir Windows karşıdan yüklemesi istediğinizde, Windows kopyanızı doğrulamanız istenir. Alternatif olarak, Windows kopyanızı Nasıl Anlaşılırsitesini ziyaret ederek de doğrulayabilirsiniz. Doğrulama işlemini yapmak kolay olup uygulanması birkaç saniye alır ve tamamlandığında, orijinal Windows yüklemelerine ileride daha hızlı erişmenize olanak sağlar.arkadaşım sağolasın ürün orjinal burdan da teyit ettik te neden öyle bir yazı çıktı birde sistemi açınca 2-3sn kadar ürün etkinleştirilmemiş gözüküyor sonra etkinleştirildi yazıyor bunların sebepleri hakkında bişeyler öğrenmek istiyorumSITE ADRESI http://www.microsoft.com/resourc ... aspx?displaylang=tr
Urununuzun uzerinde Orijinal Microsoft Etiketi, Urun kurulum cd yada Recovery CD si, Urun kullanma kitapciklari orijinal urunlerde mevcut olup bunu verdigim linkte de teyit edebilirsiniz.
Iyi
Bu Windows ile ilgili bir bug olabilir. Windows unu update etmeni oneririm. Bakalim oradan sonrada buna devam edebilecekmi.
microsoft dandik ya.bak apple mac osx tigerlarda böyle bir sorun oluyor mu?
Ne alaka.40 yıldır kullanıyon iyiydide şimdimi kötü.Ben vista kullanıyorum korsam ama orjinal görünüyor.Hiçbir sorunuda yok.
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.
ozzeybekBu Windows ile ilgili bir bug olabilir. Windows unu update etmeni oneririm. Bakalim oradan sonrada buna devam edebilecekmi.WİNDOWSUM ZATEN GÜNCELDİ HATRI KALMASIN DİYE İSTEĞE BAĞLI GÜNCELLEŞTİRMELERİ BİLE ALDIM AYNI HALTI YEMEĞE DEVAM EDİYORtüm korsan kullanacam valla Gökhan sende hangi vista var?
güle güle kullan arkadaşım