Google Crom tarayıcımı açtığımda Yandex sekmesi açılıyor. Nereden nasıl geldi bilmiyorum.
Bu illetten nasıl kurtulabilirim acaba...?
Google Crom tarayıcımı açtığımda Yandex sekmesi açılıyor. Nereden nasıl geldi bilmiyorum.
Bu illetten nasıl kurtulabilirim acaba...?
chrome u açtıktan sonra kapat sekmesinin biraz altında üç çizgi varoraya tıkla ayarlar sekmesinden görünüm menüsü altında internet anasayfanı değiştirebilirsin sıkıntı yaşarsan [email]gokhantalhacan@gmail.com[/email] adresi üzerinden ulaşırsan en geç 1 gün gecikmeli sana ulaşırım kardeş....
Ben hayatımda bu Yandex kadar rezil bir program görmedim. Bilgisayara virüs gibi girip bir daha çıkmıyor. Yazılımın metnini inceledim, yazılımın yarıdan çoğu Rusça. Bir müddet önce yeğenim bilgisayarına kurmuştu, yeğenimin bilgisayarı kafayı yemişti. Çözümü format atmakta buldu.
Ayarlarda nenemediğim seçenek kalmadı. Şu anda Google Crome sayfam böyle açılıyor;
http://blog.tamindir.com/portals ... dan-kurtulmak_2462/ ben de çok yakalandım bu gibi şeylere neyse burda portal sepetini anlatmış aynı yöntemleri yandex için uygula
en sağdaki üst köşede yıldızın yanındaki 3 çizgiyi tıklayıp(bu ayarlar falan filan zımbırtının içinde olduğu yer) oradan araçları tıkla ve uzantılar kısmını tıkla.karşına çıkan ekranda yandex uygulaması etkinleştir falan zımbırtı bi ekran çıkıyo,orada sağında çöp kutusu işareti veya silme ekranı var sil diyosun gidiyo.Bunu yaptıktan sonra gitmediyse bi de ayarlara girip y,ne o 3 çizgiden,orada anasayfamı google olarak ayarla diceksin(anasayfa ve arama motorlarını yönetin ikisine de www.google.com yap) halloluyo.Sadece ayarlardan google yapmak çözüm değil.