Evet arkadaşlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim evet hediyelerimi verin bakim. :)
Bugün Benim Doğum Günüm
- 1
- 2
Nice yıllara Y.İ.Ğ.İ.D.O.
Bu da hediyen: :)
dogum gunun kutlu olsun buda benden sana hedıye toparla senın olsun
EVET ARKADAŞLAR BENİMDE DOĞUM GÜNÜM HEDİYELEERRRR!!!
benım hedıyem herkeze yeter:))))
Askerlik bittikten sonra üsttekinden daha güzel bir eşin
ve üsttekinden daha güzel bir bebeğin olmasını dilerim,benim hediyem bu içten dileğim :D
Aynı gün kutlamsı daha varmış şimdi gördüm ,aynı dileklerim senin içinde geçerli premıum heralde bay üyesin:D Yoksa bir yakışıklı resmi vereyim:D
2008 Kainat güzeli o aşık olunmazmı :D
ÇOK SAĞOLUN HEDİYELER GÜZELDE Bİ PAKET YAPSAYDINIZ
pcwordBen henüz aşık olmadım resimdekine... Biraz vakit geçirip tanımam lazımSon Düzenleme: Mustafa@PC ~ 01 Ağustos 2009 01:00
Bugün doğanlar "özgün"müş:D
https://www.chip.com.tr/forum/dog ... -ogren_t118748.html
evet arkadaşlar hepiniz hediyeler için saolun özellikle pcword sende çok saol mustafa abi GTX 295 i takacak yer yokki benim anakartta :D ama olsun ginede bi kenarda duru pci-ex e geçince takarız.
o kızı mı kainatın birincisi seçmişler. Miyop gözlük mü takıyorlardı acaba. Daha güzellerini gördüm. İllaki yarışmaya katılmalılar demekki birinci olmak için.
Mustafa o ne demek öyle :D
Kainat birincisi olsada öyle resimden aşık olamadım belki vakit geçirip, konuşup, birbirimizi tanırsak aşık olabilirim yada o bana aşık olur...Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 01 Ağustos 2009 01:16
- 1
- 2