Arkadaşlar forumun OKS çocugu olarak tanıdığı xxxDarkoxxx'nun bugün doğum günü...
Benim hediyem biraz farklı :)
İşte ;
Arkadaşlar forumun OKS çocugu olarak tanıdığı xxxDarkoxxx'nun bugün doğum günü...
Benim hediyem biraz farklı :)
İşte ;
Doğum günün kutlu olsun Burak.
Tunca sende OKS çocuğusun unuttum sanma :)
Bakalım kim daha yüksek yapacak :)
Doğum Günün Kutlu Olsun Burak..Nice Yıllara..
doğum günün KUTLU OLMASINN D:
Sizin hediyeleriniz nerde ? :)
Tunca sen bir Ram yolla,Sefa sende bir silah (Anladın sen onu)
suç-ve-cezadoğum günün KUTLU OLMASINN D:Ne diyeceğimi bilmiyorum.Hep aynı saçma mesajlar.Kurallara uyayım bari ne yapalım.
SUSTUM !Son Düzenleme: omer_6134 ~ 05 Haziran 2008 19:19
Doğum günün kutlu olsun Burak.OKS sonucunuda inşallah doğumgünündeki gibi sevinçle karşılarsın ve beklediğini alırsın
Doğum gününü kutlarım, yeni yaşın hayırlı olsun.. =)
Hatırlanmak güzel...
Teşekkür ederim...
Fazla tanımıyorum ama nice sağlıklı mutlu yıllara ;)
XxXDaRKoXxXHatırlanmak güzel...Ben söylemesem kimsenin ruhu duymayacakTeşekkür ederim...
OOOOMMMMEEEERRRRTunca sende OKS çocuğusun unuttum sanma :)Görürüz yakında
Bakalım kim daha yüksek yapacak :)
tuncabGörürüz yakındaVaaaay iddalıyız :)
biz iddalıydıkda noldu sistem kurbanı şekil 1.a.. neyse ya arkadaşı tanımıyorum ama dogum günü kutlu olsun nice yıllara
Ben anadolu lisesi tutturdum ama düz lisede okuyom
mutlu yıllara kardeşim
bu arada cok takmıyosundur o sınavları umarım, zamanında bende taktım baktım bi halt yokmuş, simdi öss'ye gün sayıyorum ama tık yok
Doğum günün kutlu olsun kanka oks yi kazanırsın iinşallah doğum günü hediyen AMD Phenom X4 9550 sen gerçi onu satar dantel alırsın.
R3QU3MDoğum günün kutlu olsun kanka oks yi kazanırsın iinşallah doğum günü hediyen AMD Phenom X4 9550 sen gerçi onu satar dantel alırsın.Volla burak iddalı :)
Halamın kızı akıllı,oda bu sene OKS'ye gircek
Yarıştırıyorum bakalım kim yenecek :)
Ben kuzenime güveniyorum :)