arkiler bugun exper aldım cin malı kafam karıstı turk malı değilmi exper yoksa leptop cakmamı carrefoursadan aldım simdiden tenkyu
bugun exper aldım ama cin malı ama turk malı deği
leptobu değisiyimmı fıkırleriniz
leptobu değisiyimmı fıkıDeğişmene gerek yok arkadaşım. Bana Türk malı bir laptop yada masaüstü firması söyle sana bütün elektronik aletlerimi vereyim. Yok Casper " Türkiye'nin prestiji " sloganıyla milleti sanki Türk Malı bilgisayar satıyormuş edasıyla yıllarca kandırdı ve devam ediyor. Suç ne casper'in nede diğer firmaların suç en basit yapıya sahip bir bilgisayar parçası bile üretemeyen ülkemin.Türk malı bilgisayar yoktur. O yüzden rahat olabilirsin. Ama exper tavsiye etmem. Alabilirsen Asus, Toshiba,Samsung gibi firmalardan laptop al.
ama coktan aldım ki samsunga guvenmem ama diğerlerine güvenirim sağol kardesim iyi aksamlar kardesim derken müslüman kardesliği
ama bisey daha soylicem musluman kardesim doğrudur dediğin casper ve exper gidiyor cin malı parcalar olıyor ondan onlara güvenilmez
Marka dediğin nedir ki? Temel parçalardan oluşturulan bir demir yığını. Tabi masaüstünde bu geçerli. Gene İntel AMD'den kuruyor, gene WD'den Segate'den sistem kuruyor, gene ATI NVIDIA'dan kuruyor. Ama bunları yaparken genelde pahalılık ve giriş seviyesi izliyor; bir HP kullanıcısı olarak diyorum: HER ZAMAN TOP-LA-MA!
Laptop olarak da, Asus çok iyidir.
Ayrıca, neden ön-yargılı davranıyorsunuz; Samsung'un da çok güzel laptopları var.
bence en iyisi acer ,aldim amerikadan 300 dolara tas gibi masallah hic problem cikarmadi(8 ay oldu alali
), 17'' 4gb ram var daha nolsun
ama bisey daha soylicem musluman kardesim doğrudur dediğin casper ve exper gidiyor cin malı parcalar olıyor ondan onlara gübendede var exper laptop 5 yıl olacak bir defa servis görmedi...
Bilgisayar donanımı üreten firmalar çin şirketlere yaptırıyor parçaları ama bu parçaları yaparkende sözleşme altında yapıyıorlar yani parçalar kalitesiz olmuyor...
Asus gibi bir marka çin'e anakart yaptırıyor yaptırıyor ama her ne hikmetse anakart taş gibi oluyor...