Bugün ne yaşadığınızı yazın.Ben başlıyorum:
Bugün saat 6:45-8:00 arası Uyandım, kahvaltı yaptım,Dişlerimi fırçaladım, Kıyafetlerimi giyindim, Çantamı hazırladım.8:00-12:50 arası Servise bindim, Okula gittim, Andımızı okudum, Derse çıktım, Öğle yemeğimi yedim, Öğle yemeğinden döndüm.13:00-14:30 arası Tuvalete ve ardından derse girdim.14:30-17:40 arası dershaneye gittim.17:40-18:20 arası otobüse bindim, Eve geldim, Bilgisayarı açtım.18:25-19:00 Facebook'u
açtım, Biraz dinlendim.20:00-22:00 arası Ödevlerimi yaptım, Uyudum.
Not:Vakitler arası pek fark yoksa tahmine dayalı yazabilirsiniz
Bugün
Okula gittim/ geldim , Pc başına geçtim , Tv izledim , Ödevimi yaptım , Tv izledim , Az önce sınavım olduğu aklıma geldi çalışmaya başladım :D
Chip Online günlük...Yok artık !
12: 30da kalktım internete bi baktım ne var ne yok sora dışarı çıktım baktım hava soğuk la dedim oğlum ağhlını başaan devşir üşüdeceen hasta neyin olacan gel vaz geç gir içeri dedim kendi kendime sonra girdim bidahada çıkmadım annemgiller gonşudaydı yemek söledim yedim ayıptır sölemesi sonra WC ye girdim sigara eşliğinde biraz keyif yaptım sonra çıktım ellerimi yıkadım biraz tık tık izledim okadar :D:D:D:D:D:D 03:00 'da yatarım heralde: :D:D:D
12: 30da kalktım internete bi baktım ne var ne yok sora dışarı çıktım baktım hava soğuk la dedim oğlum ağhlını başaan devşir üşüdeceen hasta neyin olacan gel vaz geç gir içeri dedim kendi kendime sonra girdim bidahada çıkmadım annemgiller gonşudaydı yemek söledim yedim ayıptır sölemesi sonra WC ye girdim sigara eşliğinde biraz keyif yaptım sonra çıktım ellerimi yıkadım biraz tık tık izledim okadar :D:D:D:D:D:D 03:00 'da yatarım heralde: :D:D::DD:D
Sabah kalkıp kahvaltı edebilirsen et :D bu soğukta sonra 7 de işe git akşama kadar çağrılara vs lere bak akşam 7 de eve gel yemek sonrası tv keyfi yorgunsan hemen yat :)) pc ye biraz bak hava güzelse çık dolaş :D geç kalma :D çünkü yarın gine aynı şekilde kalk iş güç hergünüm böyle sayılır ::D
12: 30da kalktım internete bi baktım ne var ne yok sora dışarı çıktım baktım hava soğuk la dedim oğlum ağhlını başaan devşir üşüdeceen hasta neyin olacan gel vaz geç gir içeri dedim kendi kendime sonra girdim bidahada çıkmadım annemgiller gonşudaydı yemek söledim yedim ayıptır sölemesi sonra WC ye girdim sigara eşliğinde biraz keyif yaptım sonra çıktım ellerimi yıkadım biraz tık tık izledim okadar :D:D:D:D:D:D 03:00 'da yatarım heralde: :D:D: