Total Annihilation ve Age Of serileri..
bugüne kadarki en iyi strateji oyunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : ibrahimnEmpire Earth
+100
bence tabiki warcraft frozen thundra
Red Alert 2
Age of Empires
Empire Earth
TOTAL WARRRRRRRRRRRRRRRR
yauu hiçkimse yazmamış nasıl olur
kimse bi grup Gazi İnfantry alıp alla alla allah nidalarıyla hiç zırhı olmadan bi baltayla bizanslılara dalmadımı??
ve o zevki başka hangi oyunda bulabildik sorarım sizlere??
üstelikte bence gercek strateji diyebileceimiz tek oyunken...
Stronghold Grafikleri o kadar başarılı olmasa da düzen ve gerçekçilik muhteşem (kralın ok ile ölmemesi dışında :))
alıntı:
Gönderen : mahmutxxxTOTAL WARRRRRRRRRRRRRRRR
yauu hiçkimse yazmamış nasıl olur
kimse bi grup Gazi İnfantry alıp alla alla allah nidalarıyla hiç zırhı olmadan bi baltayla bizanslılara dalmadımı??
ve o zevki başka hangi oyunda bulabildik sorarım sizlere??
üstelikte bence gercek strateji diyebileceimiz tek oyunken...
Rome Total War demosu çıktı...oynamanı Tavsiye ederim
162 mblık bir demo
Evet Swat_Man önerin icin saol şu an cafedeyim zaten ve 162 mblık demoyu indirdim oynasana.comdan 38kb/sn ile indirdi serverları cok hızlı isteyenler orayı denesin.
stronghold iyiydi gercekten ama bence alan cok dardı yani binalar falan kurdukcaa kuruyon ve hic bi zaman kaynaklar ciftlikler yetmiyo.
umarım mediewal total war2 şeklinde rome grafikleriyle yapılmış daha ii bi oyunda cıkarırlar
Bu konu daha sıkmadı mı yaw?Değişik bir konu açsak?
Ben en çok Age of Empires II ve Earth 2150 oynadım. Age of Empires'i söyleyen çok da Earth'ı anan pek yok. Sanırım birçoğunuzun bu oyundan ya haberi yok ya da sevmediler oyunu. Earth'ın diğer oyunlara nazaran değişik bir yapısı vardı. Çok ayrıntılıydı ve her şeyine kafa yormak zorundaydın. O nedenle bu oyunu sevenler belki fazla değildir.
alan gerçekten stronghold da bayağa dar lakin kaynaklar yeter beyav (tabikine ayağını kaynaklarına göre uzatman gerekir:))
adamlar gerçekçi yapmışlar oyunu beyaw bu özelliği çok hoşuma gidiyor
EARTH 2140 da super bir oyundu oda tutmadı.2150 de gercekten cok iyiydi.ama milletin pek haberi yok bu oyundan heralde.
yaw kaoca forum da iki tane starcraft var şaştım kaldım valla. bu kadar olma yaw.
Age of Empires II ve Mytology bana göre eski çağ strateji oyunlarının en iyileri. Ama belki çoğunuzun bilmediği ya da zor olduğundan hoşlanmadığı bir oyun da var. EARTH 2150. Bu oyunu bence muhakkak oynamalısınız. Stratejiyi seviyor da bunu oynamıyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz. Çünkü bu oyunda kafa yoracak öyle çok şey var ki. Hem kılıçlarla da uğraşmıyoruz. Teknolojik silahlar var. Tanklarınız mesela o kadar çok kombine oluyor ki onlarca yeni aracınız oluyor. Aslında bu oyununu anlata anlata bitiremem. Ama earth 2150 yi oynamayanınız varsa yeni çıkacak olan Earth 2160 oyununu tavsiye ederim. Grafikler harika. Mutlaka deneyin. Ayrıca oyunu bilenler için bir haberim de var: www.earth2160.net e girin. LC, ED ve UCS dışınd artık yeni bir takım daha var. Alien! Bakalım yeni takım neler getirecek oyuna? Ayrıca earth 2150 nin en büyük eskikliği insanların olmamasıydı. Her şey araçtı. Şimdi yeni oyunda bu sorun da giderilmiş ve artık ajanlar dahil birçok insanla oynayabileceğiz oyunu. Earth 2160 sanırım Mart 2005'te piyasada olacak. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Tabi Age of Empires'ın yeni çıkacak sürümünü de unutmamak lazım.
age of serisi
rise of serisi
generals