Age of Empires güzel olmasına güzeldir ancak onun devriçoktan geçti. Tabi böyle klasik oyunların bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var ama artık yeni oyunlara bakmak lazım değil mi? Age of Empires'ın The Conqueror paketini seven arkadaşımız Age of Mytology'i atlamış ya da beğenmemiş, olabilir. Ancak yeni çıkacak bir Age of Empires III olduğunu sanırım biliyorsunuz. Age of Mytology'i ben de çok sevmedim açıkçası. Yani the Conqueror daha çok oynamışımdır. Bunun nedeni güzel grafikleri değil elbette, sanırım milliyet kavramı ve gerçekçilik bu oyunda mitolojiyle beraber rafa kalktığı için ben ve bazıları bu oyundan pek hoşlanmadı. Çünkü age serisi gerçek zamanlıdır yani kılıçlı filan. Büyüler abartılarak işlenmiş mytology'de. Irk olmaması da kötü. Yani British, French ve TURKISH mytology'de yok ancak yeni çıkacak oyunda ırkı bilmem ama artık büyüyü abartmadan kılıçla savaşmaya devam edelim. Yani ben bunu istiyorum. Ama buradan beni duyamazlar elbet. Bekleyip göreceğiz. Ama dediğim gibi Mytology'nin sorunu grafikleri değil(ki çok iyidir) oyunun kendisinden biraz uzaklaşılmasıdır. En azından ben böyle düşünüyorum. Tabi eski oyunun grafiklerine bağlı kalıp yeniye alışamayanlar da mytology'den hoşlanmayabilir ama bu ihtimali çok görmüyorum.
bugüne kadarki en iyi strateji oyunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Red Alert bence ileri zamanlarda geçen güzel bi oyun. Fakat en iyisi bence Alpha Centauri...
Aranızda starcraft'ı oynayan warmı çıktığı tarihte devrim yapmış hariha bir oyun. Bence starcraft diğerlerinin dedesi olarak en iyisi.!!
Valla bana kalırsa insanın beyninin kıvrımlarını zorluyan en iyi strateji oyunu age of empires'dır.Bir kere oyun sanki devamlı kendi içinde devinim halinde yeni durumlar yeni senaryolar çok saatlerimi yedi aslına bakarsanız multiplayerı en zevkli oyun olarakda seçebiliriz atlamayalım,ayrıca comand conqurer da gerçek bir strateji oyunudur bu arada arkadaşlar ya hiçbiriniz heroes might and magic oynamadınızmı hani small haritalarda ne zorlanırdık ya atlamayalım vede red alert yuri's revenge ne dersiniz yahşi oyunlardı yahşi...
bu dediklerinin hepsini oynadım hele age of empires yok mu en çok saatlerimi harcadığım oyunların başında o geliyor. Ben bugün istesem age of mytology değil age of empires oynamak isterim. O kadar eskimesine rağmen şimdi bile zevkli olabilir ve ayrıca çok stratejik bir oyun aoe. Bir ara hiç unutmuyorum bir arkadaşla multi oynuyorduk, İstanbul'u fetheder gibi surlarını top atan gemilerle yıktım ve adamları saldım içeri, taş üstünde taş kalmadı! güzel anlardı bunlar, hatırladıkça bir hoş olurum...
alıntı:
Gönderen : elvis32bu dediklerinin hepsini oynadım hele age of empires yok mu en çok saatlerimi harcadığım oyunların başında o geliyor. Ben bugün istesem age of mytology değil age of empires oynamak isterim. O kadar eskimesine rağmen şimdi bile zevkli olabilir ve ayrıca çok stratejik bir oyun aoe. Bir ara hiç unutmuyorum bir arkadaşla multi oynuyorduk, İstanbul'u fetheder gibi surlarını top atan gemilerle yıktım ve adamları saldım içeri, taş üstünde taş kalmadı! güzel anlardı bunlar, hatırladıkça bir hoş olurum...
Elvis valla anılarımı canlandırdın ben 4 sene boyunca ınternet cafede yardımcı olarak çalıştım para almıyordum ama bir çıkarım vardı elbette sabahtan akşama multi counter, half life ve AGE OF ATMAKTIIIIIIIIIIIII...Ama sonradan heroes başladım ve superonline dan okey vay be ne günlermiş bak ya durup dururken nostalji yaptırdın bana elvis alıcağın olsun
hakikaten ne günlerdi o günler. Yesil alanlarda kiliçlarla gezip manciniklarla surlari yikmanin zevkini baska hangi oyun verebildi ki age of empires kadar çok? hiçbiri! aof multi de zevkli aslinda, yapsak mi ne?
Ya varya bir adsl alabilsem valla bütün chip tayfalarıyla teker teker multi atıcamda modem alıcak para yok zoom x5 alıcam tamam bir tane bilgisayar için fazla ama bir defa offline yaşamıyormuşsun öyle sağlam yani neyse...
bence age of mytology en iyi oyundur diyorum. strateji dalında başından 3 saat kalkmadığım oldu sıkılmıyorum tanrılar ülkeler güçler süper bişi hala da oynarım...
ülkeler? ago of mytology? age of mytology sadece büyü ve tanrilardan olusuyor neredeyse zaten. Bence eski age of empires çok daha iyiydi, saatlerce oynadim, multi yaptim birçok kez ama age of mytology de bir kere bile multi yapasim gelmedi, fazla oynayasim da. Tabi bir söz vardir zevkler ve renkler tartisilmaz ama genel bir kani var ki age of empires daha iyiydi.
alıntı:
Gönderen : elvis32beni de unutma he! diablo da bile karsina cikabilirim paladinimle!
elvis zoom x4 alıcam büyüük bir ihtimalle bir maaşı alabilsem şirketten valla harika olur bekle beni elvisim coşacaz az zaman kaldı
starcraft'ın üstüne yapılmadı yapılamıyor ve yapılamaz...
bence en iyi strateji oyunu Age of Empires serisi.
Tabii ki age of 3. de yakında geliyor zaten...
Abi neden 1 ay aralıklarla eski konulara yazıyorsunuz?
dünyanın en cok online oynanan starcraft dan sonra yani 2.oyunu warcraft 3 : frozen throne ı kimse saymamısmı ? üzülürüm :( walla
<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : eyupkork
Abi neden 1 ay aralıklarla eski konulara yazıyorsunuz?
[/alinti]
alinti]Gönderen : elvis32
hem de tam 1 ay. Ocak 21 - Şubat 21. İyi isabet :)
[/alinti]
abicim doomwave bu adamların yazdıklarını okumadan mı cwp verdın yaa konu kapanmıs bıtmıs gıtmıs yanı