Bugünün Hangi Tarayıcıyısını Seçersiniz..!
- 1
- 2
Tabiki Firefox tek geçerim her zaman
Jeepers CreepersTabiki Firefox tek geçerim hertabi kürtçe dil desteği var türkçe dil paketi yok yeni sürümde.Türklere değer vermiyorya ondandır.. Bende opera veya chrome diyorum...
Bu anketler de baydı artık...
AdRaMiTiHer daim diyorum firefox diye cünkü gerek güvenlik gerekse konfor bakımından bana herşeyi fazlasıyla sağlıyor.Eklenti ve tema kütüphanesinde zaten onbinlerce farklı türden içerik bulunmaktadır.
En güvenli >> IE8 (Aslında hızıda fena değil, yeterki 3. parti toolbar yada eklentileri yüklemeyin.)
En hızlı >> Chrome
En özelleştirilebilir >> Firefox
Opera'nın 9.64 sürümüde fena değil...
corpixxtürkçe Dil Destegi Baya Sonra Çıktı. En son Çıktı Diyebiliriz. Şikayetler gelince oda... Gerçekten Artık Ben Mozilla'yı sevmiyorum :Dcorpixx arkadaşım inşallah bu yazını şu çakma paris hilton okur! Kim araştırmıyormuş öğrenmiş olur...
Nese Farklı Yönlere gitmesin konu..
ben üç senedir opera kullanıyorum firefox,chrome,safari,internet exproler hepsini denedim ama insanların alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay olmuyor
hamann7725corpixx arkadaşım inşallah bu yazını şu çakma paris hilton okur! Kim araştırmıyormuş öğrenmiş olur...Ben onu okuyalı çok oldu ama senin haberin sayemde oluyor gibi illa mesaj atmak için boş boş konuşursan sonun bu olur işte.Burada isteyen istediğini kullanır ama sen gelip holiganlık yapıyorsun adı da fikrini belirtmek oluyor konunun amacı ne "Kim hangi tarayıcıyı kullanıyor anket yapalım" bende ankete katılmak için mesaj yazdım sen ne yaptın peki kendi kullandığın tarayıcıyı yazmak yerine benden alıntı yapıp bana mesaj yazdın karşılığı olmayacak mı sandın yoksa?
Son Düzenleme: meYra_Su ~ 26 Haziran 2009 23:38
hamann7725tabi kürtçe dil desteği var türkçe dil paketi yok yeni sürümde.Türklere değer vermiyorya ondandır.. Bende opera veya chrome diyorum...Yapma Allah aşkına zaten daha önce polemik oldu.Yine olmasın
bir kere tarayıcı konusunda ie 8 artık gerilemeye başladı.Aynı Osmanlı Devleti'nde ki gibi.Hasta adam konumuna düştü.Yerine birçok alternatifler geldi.Firefox bunların en popüleri.Nedeni açık kaynak kodlu olması.İnternet Explorer geliştirme takımı maksimum 300 kişi olsun(Gerçi bu çok fazla ama:D).Peki ya firefox arkasından binlerce insan ufak da olsa katkı yapıyor.Tek eksisi bazı eklentilerin yeni sürümlerine güncellenememesi.Örneğin ben 28 firefox eklentisi kullanıyorum sadece 7 si kullanılamıyor o kadar.%25'i o kadar. İşte bu yüzden Firefox tek geçilecektir.
Özelleştirilebilir olması tarayıcı pazarında daha da yükseleceğine işarettir.
Her siteyi ve uygulamayı sorunsuz açabilen ie8 dir.en özelleştirilebilir ve bir parça daha hızlı olan firefox dur.(aslında win7 ile ie8 çok uyumlu ve gayet de hızlı) en basit sürüm tarayıcı chrome dur.
Firefox gerekenleri fazlasıyla sunuyor zaten ..
Beyler .. En iyisi Chrome Diyorum. Oylarınızı Chrome'ye verin.
Mazot 1 YTl olucak.. dogalgaz faturası 30 Ytl geçmicek :D
Espiri bir yana.
Chrome Dünyanın en hızlı Tarayıcısı.... Güvenlik Bakımındada en iyisi...
Chrome WebKit'i kullanıyor, yani Safari'nin motoru.
hatta WebKit'in daha eski sürümünü (Safari'ye göre).
teorik olarak Safari'nin de en az Chrome kadar hızlı olması gerekir.
Chrome'un hızlı olmasının bir nedeni de fazla özelliği bulunmaması bence...
sinan354Her siteyi ve uygulamayı sorunsuz açabilen ie8 dir.en özelleştirilebilir ve bir parça daha hızlı olan firefox dur.(aslında win7 ile ie8 çok uyumlu ve gayet de hızlı) en basit sürüm tarayıcı chrome dur.Yapma, IE her siteyi sorunsuz açabiliyor diye bir şey demek yanlış olur.
Gördüm örneklerini, IE de çuvallıyor bazen.
Mustafa@PCEn güvenli >> IE8 (Aslında hızıda fena değil, yeterki 3. parti toolbar yada eklentileri yüklemeyin.)Zaten tüm konu burada özetlenmiştir.Bundan sonra buna benzer bir şey yazanın tarayıcısı bozulsun.(nasıl olucaksa)En hızlı >> Chrome
En özelleştirilebilir >> Firefox
Opera'nın 9.64 sürümüde fena değil...
- 1
- 2