Bir kaç Resim
722x buildler sızma yok 2 hafta arayla sızdırılıyo fark gorulsun diye 7201 çok yeni daha yeni build sızımı için biraz daha var am sürmler gerçek fake değil.....
sızmaycak her fotosu çıkan sızsaydı işimiz var 1.5 hafta sonra yeni build ruslar ard arda sızdırım yapmıyo..
he akraban çıkartıyo buiLd seriLerini ard arda ordan biLiosun sanırım sen kerimcn =)
sızan sızana arkadaş ya ne iş anlamadım gitti. resmen final sürüm gelmeden patlama yaptı bu 7. xp den fazla satarsa şaşırmam .şaka gibi
numbbsızan sızana arkadaş ya ne iş anlamadım gitti. resmen final sürüm gelmeden patlama yaptı bu 7. xp den fazla satarsa şaşırmam .şakaXPden daha fazla satılcağını sanmıyorum ama XPden daha fazla korsan kullanılacağına eminim
numbbsızan sızana arkadaş ya ne iş anlamadım gitti. resmen final sürüm gelmeden patlama yaptı bu 7. xp den fazla satarsa şaşırmam .şakaHarbiden bu ne ya build bolluğu
Recep BaltaşSP1 dahil çıkan bütün Build'ler genuine yani orjinal idi. Bir tek fake ardı o da Windows 8 pre alpha :)Peki hissedilir değişikler var mı ?Bende şuan Vistanın yanında MS'in yayınladığı RC 7100 var.
Eğer sorduğum gibi fark varsa deneyebilirim ?
corpixx7201 'de PErformans bakımında degişiklik yansımış.evet bu söylediklerini bende gözlemledim.
Derecelendirme sayıları artmış
Windows Deneyim dizimi Varya işlemci hızı , disk aktarım hızı , aero masaüstü performansı Arttı benim :