YAw benim pc kendi kendine reset atıp deli ediyor beni.format attım yine sorun gitmedi oyuna giriyorum atıyo.sayfa açıyoırum nette tıkladiğima pişman edio beni neden reset attığını biri bana sölesin ayrıca bulana ödül verilecektir.şerefsizim
BuLana paRa öDüLü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.güç kaynağın ile ilgili bi soruna benziyo.
Azıcık forumu incelesen buna benzer soruların defalarca sorulduğunu ve sayfalarca cevap verildiğini görürdün...
Evet sadece küçük bir araştırma ama neyse
İlk olarak bu dediklerine kimse cevap vermez, bu ya abi bizim araba bozuldu nedense gitmiyor neden gitmez? demek gibi
Adam sana balatalardan girip motordan sonra benzinin koymadığından ordanda senin arabayı anahtarsız çalıştırmaya çalıştığını söyler
O yüzden bize sistemini de yazsaysdın daha yardımcı olabilirdi
Daha önceki durum farklı mı idi? Yeni bir dururm mu? bir programdan sonra mı oldu? Şans a mı yoksa düzenli olarak mı atıyor ?
alıntı:
Gönderen : zaidaydinYAw benim pc kendi kendine reset atıp deli ediyor beni.format attım yine sorun gitmedi oyuna giriyorum atıyo.sayfa açıyoırum nette tıkladiğima pişman edio beni neden reset attığını biri bana sölesin ayrıca bulana ödül verilecektir.şerefsizim
dostum buradaki arkadaşlar burada ödül kazanmak için bulunmuyorlar.eğer sorununu anlatırsan herkes elinden geleni yapar hatta senin için zahmet edip araştırır.eğer paran varsa gazeteye ilan ver daha kolay olur senin için.ben şahsen sorununa bir çözüm bulamam ama çok alındım.verebileceğin en büyük ödül bir sorunun çözüldükten sonra forumun sonuna şunu yazmak olur.(TEŞEKKÜRLER
Bak sen napcan zaiaydın evinin veya işyerinin en yakınında bir teknik servis buluyorsun kasanı yüklenip götürüyorsun oradaki adama burada söylediğin para ödülünü ver kesin sorunun çözülecektir...
Bak ben sana nasıl yapacağını anlattım bu anlattığım tamamen ücretsiz bir danışmanlıktır...
valla hocam benim bir bilgim yok ama bi kolay gelsin diyelim inşaallah sorunu giderirsin diğer beylerin yardımıyla
alıntı:
Gönderen : hunter_42valla hocam benim bir bilgim yok ama bi kolay gelsin diyelim inşaallah sorunu giderirsin diğer beylerin yardımıyla
bilgin yoksa niye cevap yazıp milletin zamanını çalıyorsun senin buraya cevap yazman yüzünden bu konu tekrardan aktif konulara taşınıyor bizde merak edip bakıyoruz ne olmuş olay çözülmüşmü cevap bizimde işimize yararmı diye.... umarım anlatabilmişimdir...