Dedektif ölüm haberi aldığı eve gidiyor.Salonda bir adam yerde kafasında bir kurşun yarası bir elinde tabanca ve diğer elinde ses kaydetme cihazı yerde ölü bi şekilde yatıyor.Dedektif cihazı alıp play tuşuna basıyor.Kayıtta ölen adam kendi sesiyle "ben kendi isteğimle intihar ediyorum" diyor ve sonra bir el silah sesi geliyor ve kayıt, kaset bitene kadar başka ses olmadan devam edip bitiyor.Dedektif bunun cinayet olduğunu söylüyor.Nerden bulmuş olabilir?
bulun bakalım....?
kursun yarası kafanın sağ tarafında ve silah sol elinde olabilir.yada tam te3rsi..
katil adamı öldürdükten sonra kasedi kaydetmiş olabilir.
Vurulduktan sonra kaset elinde kalmak yerine yere düşmüş olmalıydı.
Kayıt kaydedildikten sonra en sonda olmalıydı. Play tuşuna basıldığında kaset sonda olur. Ölü adam nasıl geri alsın kaseti. Hem lafı söyledikten hemen sonra sıkmış kurşunu.
Başkası öldürdüyse katil kovanı almış olabilir. Ortalıkta kovan görmeyince cinayet diyebilir.
(ben kendi isteğimle intihar ediyorum) cümlesi çok saçma intihar ediyorum demesi yada vasiyetini belirtmiş olması gerekmez mi :D
adamı dedektif öldürmüş olabilir mi
Reborn91Vurulduktan sonra kaset elinde kalmak yerine yere düşmüş olmalıydı.okurken aklımdan geçenleri reborn yazmış bile .
Kayıt kaydedildikten sonra en sonda olmalıydı. Play tuşuna basıldığında kaset sonda olur.
Reborn91Kayıt kaydedildikten sonra en sonda olmalıydı. Play tuşuna basıldığında kaset sonda olur. Ölü adam nasıl geri alsın kaseti. Hem lafı söyledikten hemen sonra sıkmış kurşunu.
Reborn91ben vikingden bekliyorum cevabı :)he he sen yukarda çözmüşsün bile kutlarım,play tuşuna basarbasmaz kaset çalışıyor ve konuşma en baştan dinleniyor demekki geri enbaşa sarılmış(bilerek).Ölü kimse bunu yapamıyacağına göre,bir katil mevcut.Son Düzenleme: viking20 ~ 05 Eylül 2008 20:18
viking20he he sen yukarda çözmüşsün bile kutlarım,play tuşuna basarbasmaz kaset çalışıyor ve konuşma en baştan dinleniyor demekki geri enbaşa sarılmış(bilerek).Ölü kimse bunu yapamıyacağına göre,bir katil mevcut.basit bir mantıkla anlaşılır alsında. Ama o kısmını bi kaçırırsan hiç bulamazsın olayı :D
vay be sizi time almaları lazım (:
güzelmiş çok hoşuma gitti teşekürler paylaşım için :D
ayrıca öldükten sonra kaydı durdurması da zor. :D kaset bitemediğine göre :D