Ankaradaki adsl hatları kesilince hiçbir telekom görevlisi kesinti nedenini bulamadı. Daha sonra tesadüfen bir işçi server fişinin çekilip başkasının ıslak çoraplarını kurutmak için fön makinesi taktığını görmüş.
Yorumlarınızı merak ediyorum
Buna Ne Demeli?
- 1
- 2
Oha ..YuUUUUUUUUuuuuuHHhhh.. Çüüüşşşşşşşşş***?????Bre hayvan ....
size inandırıcı geldi sanırım,
ama burası TüRkİyE
burda olur :()()()()()()
Haydi kolay gelsin...
ama bu ülke bizim, hepimizin
Tayyip uğraşıyor işte o ülke benim o ülke senin geziyor adam ...(Öyle bir çamura sokmuşlar ki Türkiye'yi çamurdan çıkarmak için bütün dünyayı gezmesi lazım o da bunu yapıyor zaten...)
abi ne oluyor ya tüylerim ürperdi. ya bu serverlara herkes girip çıkıyormu? ne işi var işçinin serverın yanında. valla işimiz her zamanki gibi allaha...
oha falan oldum kal geldi desem inanırmısınız?
Turkiye yi boyle seviyoruz.ama olmasa daha iyi olur hani(bu sefer burası turkiye olur boyle seyler diyemiycez ama):))
arkadaşlar kaynak sağlam yani yanlış değil haber
Kaynak: NTV'de yayınlanan "Gündem Dışı XL" adlı program.
Oha denir başka birşey denmez yani
bence kesinlikle bilinçli yapılmış birşeydir. bir insanın bu kadar salak olabileceğini tahmin etmiyorum
Bence bu suç tamamen o kişi yi bilinçlendirmeden oraya sokan yöneticilerde. Adam ne bilsin server ne pc ne adsl ne yani...
inanın bu forum camiası adsl hakkında telekomdan daha çok şey biliyor . gördüm çünki . "telekoma sordum" konulu forumumu okumuşsunuzdur . olanlara inanmak istemiyorum ama .....
Evet araştırmacı gençlik iş başında shehsuvar...
<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : Bilader
Tayyip uğraşıyor işte o ülke benim o ülke senin geziyor adam ...(Öyle bir çamura sokmuşlar ki Türkiye'yi çamurdan çıkarmak için bütün dünyayı gezmesi lazım o da bunu yapıyor zaten...)
[/alinti]
tayyip hakkında yanlış fikirlere sahipsin
ee çarpılmış mı bari.inşallah elektrik çarpmıştır da öğrenmiştir bilmediği şeylerin fişinin çekilmeyeceğini
daywalker biraz abartmışsın bence, binlerce kişinin internetini nie biri kesmek istesin ki?
bence insanları biraz daha iyi tanımaya bak. o adamın umrunda mı sanki senin bağlantının kesilmesi. psikopat ruhlu insan çok inan bana bu işten zevk bile almıştır
- 1
- 2