Aşağıda yazılanları daha önce okudunuz ve ya duydunuzmu?
Bunları Biliyormuydunuz?
- 1
- 2
Hasan Yanbasan, Maarem Çaklımış??? Memduh Düzkoşan değil miydi ikincisi?
buna görünmez kaza denilemez heralde:D.teker teker binselermiş ya.:D
recep abi hayırlı ve uğurlu olsun adm ligın
bunları özel mesajdan halletsek
pardon tamam özel mesaj olarak şettirim ben bu bi filmede konu olmuştu
Büyük ihtimalle sahte bir haber, insan bütün gece orada döneceğine atlar..
Hasan Yanbasan, Memduh Düzkoşan.... yok yok kesin gerçek bir haber.
Ahahah isimleri görmemişim. Tabi gerçek gerçek.
Düzkoşan koşup kurtulamamış..vah vah vah..
niye atlamamıslar acaba?Yere Yakın bır yerden
atlanırmıbi düşünsene okadr yuklseklıkteb + donerken biraz soruyu mantıklı sor
kusaatlanırmıbi düşünsene okadr yuklseklıkteb + donerken biraz soruyu mantıklıAtlarsanda ölürsün atlamazsanda .... Zatende ölmüşler...
Hakkaten. Madem sabaha kadar döneceksin, belli. Atla da bi şansını dene. Belki kolu bacağı kırarsın da kurtulursun.
kusaatlanırmıbi düşünsene okadr yuklseklıkteb + donerken biraz soruyu mantıklıoyle olecegıme atlarım sansımı denerım belkı tolganın dedıgı gıbı kol bacak kırarız kurtuluruz, hem bu benım kendı dusuncem...Son Düzenleme: turksoftware ~ 29 Ağustos 2006 11:18
Dönerek ölmek nasıl bir duygudur acaba beyin çorbası denilen olay gerçekleşmiştir sanırım ! [Beyin çorbası dediyse biri özür dilerim konuyu hiç okumadım ]
ElegostDönerek ölmek nasıl bir duygudur acaba beyin çorbası denilen olay gerçekleşmiştir sanırım ! [Beyin çorbası dediyse biri özür dilerim konuyu hiç okumadım ]muahahahaha cok komıgıme geldı
turksoftwarepuehahehaheElegostDönerek ölmek nasıl bir duygudur acaba beyin çorbası denilen olay gerçekleşmiştir sanırım ! [Beyin çorbası dediyse biri özür dilerim konuyu hiç okumadım ]muahahahaha cok komıgıme geldı
turksoftwareSenin "komiğine gelmesi" benim de "komiğime geldi"...ElegostDönerek ölmek nasıl bir duygudur acaba beyin çorbası denilen olay gerçekleşmiştir sanırım ! [Beyin çorbası dediyse biri özür dilerim konuyu hiç okumadım ]muahahahaha cok komıgıme geldı
- 1
- 2