SİZCE BU RESİMDE KAÇ TENE AT VAR?
PEKİ BU AĞAÇTA KAÇ TANE SURAT VAR?
PEKİ BU RESİMDEKİ GİZLİ OLAN ŞEYİ BULABİLDİNİZ Mİ?
SİZCE BU RESİMDE KAÇ TENE AT VAR?
PEKİ BU AĞAÇTA KAÇ TANE SURAT VAR?
PEKİ BU RESİMDEKİ GİZLİ OLAN ŞEYİ BULABİLDİNİZ Mİ?
diğer res.ler çok küçük bi şey belli olmuyor
Beni bir kez daha hayran bıraktın kendine,çok incesiniz efendim:)saintcanım ben her yerde seni görüyorum :
yahu böcek&saint tamam anladık size göre! yüzyılın aşkı ...tebrik eder devamını dilerim(Z)...
sanki biraz gına gelmeye başlar gibi oldu yaf şu nağmelere pm den devam etseniz...
yanlış anlamamanızı umarak selamlar...
bu tepkine üzüldüm gerçekten.insanın sevgisini belli etmekten başka güzel bişey ne olabilirki ve kimseye zarar vermedikki biz, bunuda göz önünde bulundurmanı istiyorum senden...bibirimizin konularına yorum yapıyoruz ve iki sevgili normal arkadaş gibi yorum yapamayız sonuçta canım,bitanem,aşkım gibi sözlerden ne olur sanki anlamıyorum...eğer bu sizi rahatsız ediyor ise peki tamam,kendi adıma verdiğim rahatsızlıktan dolayıda özürdiliyorum...iyi günlerphysfgyahu böcek&saint tamam anladık size göre! yüzyılın aşkı ...tebrik eder devamını dilerim(Z)...
sanki biraz gına gelmeye başlar gibi oldu yaf şu nağmelere pm den devam etseniz...yanlış anlamamanızı umarak selamlar...
kardeşim atalarımızın bir lafı vardır büyük lokma ye büyük laf konuşma diye umarım senin başınada gelir bir gün o zaman bizi hatırlarsın.physfgyahu böcek&saint tamam anladık size göre! yüzyılın aşkı ...tebrik eder devamını dilerim(Z)...
sanki biraz gına gelmeye başlar gibi oldu yaf şu nağmelere pm den devam etseniz...yanlış anlamamanızı umarak selamlar...
sizi gidi aşk böcükleri sizi :) tamam siz ilanı aşka devam edin :)
sonunda da demiştim yanlış anlamamanızı umaraktan diye ama yanlış anladınız herhalde...
kınama falan yok yaf...her konuda görünce garip geldi.
sevdiğini belli etmek güzel bi şey tabikide ama ifrat-tefrit meselesi var yani ne aşırı ne az tam dengede...
ilk dediğim gibi atışma-tartışma-bozulma-kızma olmasın...
saygılar
yok kardeşim kızmadık kötü bir söz söylemedinki sen ben sadce olaya benim bakış açımla baktım.
sevenle sevmeyen aynı resme baktımıydı her ikiside değişik şeyler çıkartır bu bulunduğu psikoloji durumuna bağlı. :D
Selam.3.resimde gizli olan bir yüz adam yüzü 2. resimi çözemedim 1.resimde suyun içinde bir tane var kenarda bana göre sağ tarafta at yok.
bende o sağdakinden eminm değilim...Bilgen78Selam.3.resimde gizli olan bir yüz adam yüzü 2. resimi çözemedim 1.resimde suyun içinde bir tane var kenarda bana göre sağ tarafta at yok.
ama kafası var gibi yaf...