Merhaba arkadaşlar.Ben Photoshop gibi işlerle uğraşan bir öğrenciyim.Böyle bir sistem almaya karar verdim ancak ekran kartı beni çok zorladı.Ben bunu seçtim ancak fiyat-performans açısından tavsiye edebileceğiniz bir ekran kartı var mı?Ya da bu iyi diyebilirseniz...Mümkünse bunun fiyatlarında olsun.Ati de olabilir ama Nvidia olsa çok iyi olur.
Şimdiden teşekkür ederim...
Ekran Kartı(8600 gts'ydi yerine bunu seçtim):
İşlemci:
Anakart: http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2187
Bunları yapacağım ve böyle bir ekran kartı seçtim.
Ekran kartı 8800GT almanyararına olacaktır.
İşlemcinden biraz kısabilirsin.
Anakarttanda kısabilirsin.
Bu arada Ram Xp kullanıyorsan 2 GB olmalı
evet işlemci ile anakart baya bir abartılı olmus bence onlardan hafif kısmalar yapıp 8800gt alırsan süper olur ama ek bütçen varsa onlarda kalsın birtane 8800gt al cok iyi olacaktır.
İşlemciden memnunum ama anakartı değiştirebilirim.Zaten 8800gt 391ytl.Ramlar şu:(Vista Ultimate kullanacağım.Diğer partionda xp.Daha az performanslı yani soğutmasız 2 tane 2 gb lık modül alabilirim.)
Yeni ekran kartı: http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31016
Directx 10 desteği var değil mi?
Bütün iş babamda bitiyor.Param olsa ve bana kalsa...
Zaten chip dergisinin bu sayısını kaybettim.Gpu testleri işime yarıyor.Arıyordum ki buldum
odiksozDirectx 10 desteği var değil mi?Olmaz mı..
Ati x1950 PRO'nun directx 9 performansı mükemmel olduğu için directx10 da destekliyordu.Ancak daha eski olduğu için piyasadan kalkmaya yüz tutmuş.
Ayrıca bu parçalar güzel mi?Bir tavsiyeniz varmı?
odiksozAti x1950 PRO'nun directx 9 performansı mükemmel olduğu için directx10 da destekliyordu.Ancak daha eski olduğu için piyasadan kalkmaya yüz tutmuş.1950 PRO alma bence 8600 daha iyi ondan yani.
Ayrıca bu parçalar güzel mi?Bir tavsiyeniz varmı?
Ya 3550-2900-2600 al Atiden ya da 8600-8800 GT al
Tamam.Ram işlemci ve anakart nasıl?
8800 gt alacağım.
8800GT al otur aşağıya....:D
arkadaşlar zaten yukarda vurgulamış ama bende vurgulayım
8800gt alsan daha şahane olur,öyle bir karta 344 ytl vereceğine
70 ytl daha ekle 8800gt al.
8800gt, bırak 8600gt'yi 8800gts'yi(hem 320,hem640)hd3870 i bile solluyor.
yine hepsiburada da cl3,800mhz 2x1 ocz ramler var.165 ytl,öneririm.oc yaparak değerini istediğin yere getirebilirsin.
bonus kartın varsa hepsiburada'dan alışveriş yapmanı öneririm.
Var ama internetten alışveriş yapmak...
Gider Vatan'dan ya da Gold gibi bir yerden almayı düşünüyorum.Mecidiyeköye ve Yazıcıoğlu'na bakacağım.
İşlemciyi Phenom almayı düşünüyorum.Ana sayfayı güncelliyeceğim.Overclock yapmayacağım.Ortalık batmasın diye.Bu performans bana bir süre yeter.Yetmediğimi hissedersem yapabilirim.