Dergiyi sürekli olmasamda cok öncelerden beri takip ediyordum ihtiyaçlarıma göre byte pcnet ve chip alıyordum. Sonra pc ile ilgili bi problemden buraya düştük.Katıldık yardımcı oluyoruz.Sıkı arkadaşlıklar kurdum
Burada bulunma sebebiniz???
- 1
- 2
99 yılından beri takip ediyorum ama forumlara kayıt bile olmadım bir kayıt olayım dedim öyle de kalakaldım
erkanc99 yılından beri takip ediyorum ama forumlara kayıt bile olmadım bir kayıt olayım dedim öyle de kalakaldıyeni kaydolmuşsun aslında, ama baya sevmişsin bu forumu belli ki, aktif bir üyemizsin.
Dergi beni pek alakadar etmiyor. Google'dan aradığım bir çok şeyi burda gördüm, kayıt oldum.
ben dergiyi aldigim icin uye olmsutum. dergi faniyim. bu yuzden dergi cok serin. bu yazidan sonra artik forumdan atilirim herhalde. forum kurallarina kotu espiri yapmak yasaktir eklenmeli bence.
vakit buldukca donanim bazen de programlama bolumune bakiyorum. hem yeni seyler ogreniyor hem de yardimci olmaya calisiyorum.
PAIN_KILLERyıllar önceya bu dediğin kayahanın siyah-beyaz atlı şarkısı değilmi
Bir gün yolda gidiyodum. bir köşeyi hızlıca döndüm. chip dergisinin bulunduğu panoya çarptım ve elimdeki kitaplar yere düştü. Aldım dergiyi çok sevdim Chiple aşkımız böyle oluştu film gibi yani.İşte bu yüzden burdayı
zuahahahahaha
ya burası hiç hak yemiyen bir site neyse o hesabı yani:D
ya ben hep site arıyordum takılacağım forum sitesi bulamadım yıllardı ve karşıma teyzemin oğlu geldi dediki
"bak evladım sen namuslu bir çocuğa benziyorsun sende kendin gibi bir forum bulmalısın dedi küfürsüz argosuz :D
bende tamam abi dedim"
ya biraz emraha kaçtı ama neyse
evet cok sukur bu forumda hem uyelerin kalitesi hem de ADM ve MOD larin dikkatli calismalari sonucunda argo ve kufur goremezsiniz.
herşey bir virüsle başladı dedim nasıl çözerim bu işi.hade foruma sor dedim bir baktım üye olmuşum:)
2005 ocaktan itibaren CHIP e üye oldum ve o anda CHIP ile aramda bir elektriklenme hissettim.Bir sene sonra Bilgisayar dersi dönem ödevim için yardım almak amacıyla CHIP Online üyeliğimi oluşturdum ve elektriklenme daha da arttı.Ayrılmaya da niyetim yok
- 1
- 2