Neden chip forum?
Bu foruma üye olma hikayenizi buraya yazın...
Burada bulunma sebebiniz???
- 1
- 2
yıllar önce
Bir gün yolda gidiyodum. bir köşeyi hızlıca döndüm. chip dergisinin bulunduğu panoya çarptım ve elimdeki kitaplar yere düştü. Aldım dergiyi çok sevdim Chiple aşkımız böyle oluştu film gibi yani.
İşte bu yüzden burdayım
chip dergisini alınca bide internet sitesi ne bakayım dedim...
baktım site güzel forumda düzgün...
konular karışık değil cevaplar düzgün veriliyo...
o günden sonra chip online :)
bende chip dergisinin o ay ki içeriğine bakmak için
girdim siteye bir baktım forumu varmış.Hiç bilmiyordum.Biraz inceledim ve gerçekten çok emek veren
arkadaşlar var bu foruma.Bir sürü şey öğrenebiliyor insan
sadece yazılanları okuyarak yorum yazmaya yada problem yazmaya bile gerek yok bir yerde cevabı mutlaka mevcut.Her ne kadar ben konu dışı bölümüne yazsam da diğer özellikle win xp ve güvenlik forumlarını da takip ediyorum.süper.
kısaca benimde chip forumla ilişkim chip dergisiyle başladı.
PAIN_KILLERyıllar önceallah iyiliğini versin
Bir gün yolda gidiyodum. bir köşeyi hızlıca döndüm. chip dergisinin bulunduğu panoya çarptım ve elimdeki kitaplar yere düştü. Aldım dergiyi çok sevdim Chiple aşkımız böyle oluştu film gibi yani.İşte bu yüzden burdayı
benimkiside dergi kapağından bakayım dedim a reklamsız hoş bi forum diğer forumlarda reklamdan geçilmiyor dedimki ben buna üye olurum paşa paşa dergisinide okurum :D
2005 Yilindan beri bu forumlari okurum ama sanirim cok fazla cevap vermemisim. Hobi amacli katiliyorum. Bos zamanlarimi bu sekilde geciriyorum...
hava çok yağışlıydı ve soğuktu bende sığınacak yer arıyordum baktım çhip sıcacık burada kalıverdim
Lise 1 deydim... Vestelin VEEZY GO Kampanyasından bizde nasibimizi almıştık... AMD K6-2 350 MHz işlemcili 32 MB ramli 4 GB HDD li bir bilgisayar almıştık... Eniştemin dergileri olduğunu biliyordum bilgisayarla ilgili.. Baktım ki CHIP dergileri var onda, bende alayım dedim o zamandan beri almaktayım dergiyi.. Ama daha abone olamadım...
Aralıklı olarak ta forumu takip etmeye çalıştım.. Genellikle sorun olduğunda bakıyorum foruma.. Ama şu ortamda olmaktan son derece mutluyum....
chip dergisinin kampanyasıyla ilk kez geçen sene hatırlamadığım bir ayda üye oldum :D kampanyayı kazananlar arasında adım olmayınca hadi be dedim :D daha bakmadım bu siteye.sonra pc ile ilgili bir sorunumun yanıtını bu forumda bulunca baktımki daha önceden yaşadığım sorunla karşılaşan insanlar da var ama yanıtsız kalmışlar.ee bende yazayım sorunun cevabını çocuk sevinsin dedim.sonra o çocuk bana teşekkür edince buraya bağlı kaldım.
2000 yılında ilk dergisini aldım. O sıralar internette yok tu zaten bende. Ancak dergilerle idare ediyorduk. Ne vardı o zamanlar PC Magazine vardı bi de PcNet vardı. Sonra chipin o zamanlardaki ansiklopedi gibi dergileri benim bayağı bi hoşuma gitmişti. Herşey teknik,basit ve ileri seviyede anlatılıyordu. Ve ben şu an ne biliyosam büyük bir oranda chip dergisi sayesindedir. Burdan Bir teşekkür patlatayım chipe unutmadan:) TEŞEKKÜRLER CHIP :)
Şimdide foruma geldim işte. Yeni geldim sayılır ama uzun bir süre ayrılmayacağımı sanıyorum.
Birde haklarını yememek lazım. Pc Nette güzel bir dergi. Arada bir onuda alıyorum.Zaten bence Türkiyede adam akıllı 2 dergi var. Chip-PcNet. Gerisi yalan. (bi aralar pc-world da iyiydi ama uzun bir süredir almadım rastlamıyorum bayilerede zaten).
Bir gün halama gittiğimde bilgisayarın yanında kitaplar vardı gazeteler filan ... Baktım teker teker;chip dergisi vardı iki tane aralarında.İçini araştırdığımda bilgisayarla ilgili çok iyi adresler buldum .Bilgisayarada ilgim olduğumdan dolayı içindeki adresleri teker teker bir kağıda geçirdim araştırdım verdiği programlar çok iyiydi .Bir de chip adresine bir bakıyım dedim .İlkten üye olmamıştım sonradan sevdim adresi ve üye oldum şimdi her gün başındayım bu adresin
benimki hiç sizinkine benzemiyor...
bir gün google.da erkek arkadaşımın adını aratıyordum bakalım hangi sitelere üye diye ve karşıma burası çıktı
bende kayıt olup inceliyeyim dedim, düzgün bir yermiş sonrada takıldım kaldım..
bilgisayardan çok anlamasamda konu dışında beni görüyorsunuzdur zaten
kafayı kırıcamda ondan burdaki arkadaşaların yardımcı olacağını düşündüğüm için kayıt oldum ama ben hala cevap bulamadım.
webcambenimki hiç sizinkine benzemiyor...nerden öğrettiysem
bir gün google.da erkek arkadaşımın adını aratıyordum bakalım hangi sitelere üye diye ve karşıma burası çıktı
bende kayıt olup inceliyeyim dedim, düzgün bir yermiş sonrada takıldım kaldım..
bilgisayardan çok anlamasamda konu dışında beni görüyorsunuzdur zaten
harika webcam bende senin gibi bir nedenle burdayım. benimde erkek arkadasım benim bilgisayarımdan msn de chat yapmıs bilgisyarımda bir dosya var simdi ama acamıyorum biraz daha bulamzsan terkedicem allahın isi bu yuzden acamıyorum herhalde ama meraktanda olucem :( :)
tubisimharika webcam bende senin gibi bir nedenle burdayım. benimde erkek arkadasım benim bilgisayarımdan msn de chat yapmıs bilgisyarımda bir dosya var simdi ama acamıyorum biraz daha bulamzsan terkedicem allahın isi bu yuzden acamıyorum herhalde ama meraktanda olucem :( :)eğer erkek arkadaşın msn konuşmalarını şifrelemişse öncelikle bu şifreyi kırman gerekli.bunun nasıl yapılacağı hakkında pek bilgi yok.
şifrelediğini sanmıyorum sadece windows live contact diye bir dosya hiç bir şekilde açamadım neler neler denedim notepad de açmaya ama hep yazılar abuk sabuk çıkıyor yazı karakterini değiştirmekte hiç bir işe yaramadı amma garip şeyler bunlar nelerle uğraşıyorum :) ilgin için sağol
Dergiyi 2004 yılından beri alıyorum..
ama interneti 2005 Ekimde bağlattım...
o gün bugundür forumdayım...
sanırım bir sorunum vardı.. ve Recep Baltaş cevap vermişti...
onunla tanıştık ve Bu forum'a alıştım...
saygılar...
tubisimşifrelediğini sanmıyorum sadece windows live contact diye bir dosya hiç bir şekilde açamadım neler neler denedim notepad de açmaya ama hep yazılar abuk sabuk çıkıyor yazı karakterini değiştirmekte hiç bir işe yaramadı amma garip şeyler bunlar nelerle uğraşıyorum :) ilgin için sağEğer dosyanın uzantısı .exe ise yani bir uygulama dosyası ise; Resource Hacker programı ile açmayı dene.
elvis32burada bulunma sebebimiz soruluyor ama konu çok başka yerlere kaymış yaw.evet erkek arkadaşınızı nasıl suç üstü edersiniz...?
konu başlığını burdan itibaren değişelim...nihuhaha...
arkadaş tavsiyesi ile siteye üye oldum . forumlar sokağında dolaşırken bu sokağa daldım ve öylece yürüyorum :)
- 1
- 2