BURNOUT PARADISE diye bir oyun aldım...oyunu yükledim fakat şöyle bi mesaj geliyor..çift tıklıyorum;
"1.1.0.0 This update to Burnout Paradise introduces 15 brand new vehicles to Paradise
City. The Legendary Cars, Boost Specials and Toys Collection will be available for you to
check out in the Junkyards and then purchase through the Burnout Store.
Update-play game" DAHA SONRA EKRAR KARARIYOR 1-2 SN.SONRA;"
Gpu error
this machine GPU does not support Shader Model 3,which is required to run this game.The game will now terminate" DİYE HATA MESAJI GELİYOR..BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM??
Burnout Paradise
- 1
- 2
pek bişe anlamadım bi resim yollarsan net bişey soleyebilirim
dert o deil rami tkrar cıkarınca oyun caılışıyomuş
Vxone-e3dert o deil rami tkrar cıkarınca oyun caılışıyomuşKonuyu iyi okuduguna emin misin?
interneti kesse de doğrasa da oynayamaz çünkü ekrankartı shader 3 desteklemiyor . yeni bir ekran kartı alması lazım.
Shader 3.0 destekleyen bi ekran kartı alırsan sorunun çözülür...
saçmalık abi ya herkesin ekran kartının shader 3,0 olmasımı gerekiyor..
imageshack.us a resmi upload edip linklerden birini buraya kopyalayarak atabilirsin.Ama
"Gpu error
this machine GPU does not support Shader Model 3,which is required to run this game.The game will now terminate" bu hatayı alıyorsan bence ugrağşmana gerek yok.Ekran kartın yüzünden oynayamıyorsun oyunu.
bi oyun için ekran kartmı değiştirilir dostum boşver sağol yinede...
Ekran kartini uninstall edip yeniden guncel versiyonunu yukle sonra diretx march update yukleyip dene. Daha onceden calisisyorsa bu ikisi sorununu cozer ama calismiyorsa malesef ekran kartini degistirmen gerek. Ayrica senden ricam ekran karinin ne oldugunu yazarmisin?
Gpu error
this machine GPU does not support Shader Model 3,which is required to run this game.The game will now terminate
benim anladığım şu:
Gpu hatası
GPU Shader Model 3 ü desteklemiyor.Bu oyunun çalışması için gerekli.Oyun şimdi sonlandırılacak.
ekran kartını değiştirmen sorunu çözebilir
asus 512 ekran kartı ati yazlılımı yüklü...sürücüyü yeni yüklemiştim..
Arkadaşım ekran kartını güncellemeyle falan olacak iş deil bu. Ekran kartın shader model 3 desteklemiyor. Shader model 3 destekliyen bi ekran kartı alman gerek...
muhtemel Shader model 3 ekran kartının fiyatı ne kadardır....
muhtemel Shader model 3 ekran kartının fiyatı ne kadardır....
Eğer kaliteli bir kart istiyorsan şunu önerebilirim:
ATI Radeon HD 4890 ben bunu kullanıyorum mesela.300 doların altında en yüksek performans veren kart bu.Ben 290 dolara almıştım başka yerlerde daha ucuza bulma ihtimalin var tabi ki.Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 04 Temmuz 2009 13:36
Merhabalar
Aynı oyunu ben de kurmayı denedim aynı hatayı aldım arkadaşlarımda açılan oyun bende açılmadı. Hatayı google a yazdım ve bu konuda yalnız olmadığımı öğrendim :).
Kullandığım ekran kartı "ASUS Extreme AX300" 2006 ya da 2005 yılında aldım sanırım. Shader Model 3 desteklediğini sanmıyorum. Galiba kart değiştirmem gerekiyor ama gene de her zaman bir hile vardır sözüne inanırım. Aşağıda resmi gösteriyorum bunu bir update veya eklenti ile çözemez miyiz?
- 1
- 2