OLEY BEA ŞAMPİYON BURSA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...........................
!!!!!!!!!!!!!!BURSASpor ŞaMpİYoN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben beşiktaşlıyım bu sezon Şampiyonluğu hakederk oynayan tek takım Bursaspordur. Hem de 4 büyüğüde yenmiştir.Fazlasıyla haketti ..Beşiktaşımıza da Allah yardımcı olsun şu Demirören resmen anadolu kulubüne döndürdü takımı Beşiktaşın Baykalı herif ya
inş. bursa şampiyon. olamazsada gönüllerde şampiyon bunu unutmamak gerekir.(fblilerde dahil)
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Bursaspor'u tebrik ediyorum.Gerçekten şampiyonluğu hak ederek kazandılar...Tekrar tebrikler Bursaspor...
Kimse kusura bakmasın ama içten içe üzülmüyor da değilim hani...
şampi şampi şampi şampiyon ***BURSA*** şampi şampi şampi şampiyon
Bursaspor,pislik ve şaibenin hiç bitmediği bir sezonda sonuna kadar hak ederek şampiyon olmuştur.Bursaspor un şampiyonluğunu gönülden tebrik ediyorum ve buradan İstanbul merkezli tv kanallarına da taraflı yayın yaptıkları için yazıklar olsun diyorum.
İstanbul merkezli tv kanallarına da taraflı yayın yaptıkları için yazıklar olsun diyorum.Çok haklısın...Bursaspor yıllar sonra anadolu devrimini gerçekleştirmiş bakın adamlar neler konuşuyor:-Şu anda Kanaltürk'te Telegol Programında Sinan Engin Alex ve Guiza'dan,
-Şu anda TV8'de Bizim Stadyum'da 4 Büyüklerin yönetim ve teknik anlayışından,
-Şu anda Kanal 24'ta Futbol 7/24 Programında Aykut Kocaman ve Azizi Yıldırım'ın neler yapacağından,
-Şu anda Fox TV'de Gerçek Futbol Programında Kadıköyde maçtan sonra çıkan olaylardan,
-Şu anda TRT Türk'te Guiza'nın beceriksizliğinden,
-Şu anda NTV'de %100 Futbol Programında hala Fenerbahçe-Trabzonspor maçının pozisyonlarından bahsediliyor....Sadece arada sırada röportaj için Bursa'ya bağlanılıyor.Hepsi bu...
Artık yorumu size bırakıyorum...
adilikte mallıkta diz boyu gerçekten, futbol kalmamış bu memlekette. takım şampiyon olamadı diye oyunculara ve etraftakilere saldıranlar(ki bu etraf kendi tribünleri), yollarda olaylar çıkaranlar, statlarını ateşe verenler... ha bide 2. olup şampiyonluğu kutlayanlar
Statta son dakikalardı.Şut üstüne şut çekiyorduk zaten.Trabzon kalecisi onurda ne hikmetse kalesinde devleşiyordu.Birden bir anons geldi bursa maçı 2-2 diye.Herkes şaşırdı, ama haliyle hepimiz sevindik.Kendine hakim olamayan çokca fenerlide atlayıverdi sahaya.
Ardından bir anons daha, "Bursaspor şampiyonmuş arkadaşlar, 2-1 miş"...O anonsu yapanında, o haberi vereninde...
Herkes mi bize düşman arkadaş ?
Tüm Türkiye kına yakıyor şampiyon olamadık diye...
Garip...
GS-BJK-TS Taraftarları nasıl bir taraftarsa kendi takımlarını tutmak yerine Fenerbahçe'ye kim rakipse onu tutuyorlar ne dönek taraftarlara sahip bu takımlar yazık yazık
Beşiktaş macındaki penaltı noktasını kazma olayında gsliler cıktı macı iptal edin hükmen bjk yensin diye
Kasımpasada Aziz Yıldırım bilet dağıttı BJK liler cıktı ortaya bu yaptıgınız yasam falan filan diye
ve dün ortada sampiyon olacak 2 takım vardı FenerBahçe-bursa bursa şampiyon oldu bursalılardan cok gs-bjk-ts liler sevindi bu nasıl taraftarlık anlamadım sizene sanki size giren cıkan bişeyler var
ayrıca dün macı satan bursaya yatan bjk yide şiddetle kınıyorum
adilikte mallıkta diz boyu gerçekten, futbol kalmamış bu memlekette. takım şampiyon olamadı diye oyunculara ve etraftakilere saldıranlar(ki bu etraf kendi tribünleri), yollarda olaylar çıkaranlar, statlarını ateşe verenler... ha bide 2. olup şampiyonluğu kutlayanlartvden izliyodum bi baktım taraftarlar sahaya iniyo ama bursaspor şampiyon ne ayak
GS-BJK-TS Taraftarları nasıl bir taraftarsa kendi takımlarını tutmak yerine Fenerbahçe'ye kim rakipse onu tutuyorlar ne dönek taraftarlara sahip bu takımlar yazık yazıklaflarına dikkat et tmm mı ondan sonra gel konuş.Beşiktaş macındaki penaltı noktasını kazma olayında gsliler cıktı macı iptal edin hükmen bjk yensin diye
Kasımpasada Aziz Yıldırım bilet dağıttı BJK liler cıktı ortaya bu yaptıgınız yasam falan filan diye
ve dün ortada sampiyon olacak 2 takım vardı FenerBahçe-bursa bursa şampiyon oldu bursalılardan cok gs-bjk-ts liler sevindi bu nasıl taraftarlık anlamadım sizene sanki size giren cıkan bişeyler varayrıca dün macı satan bursaya yatan bjk yide şiddetle kını
neden bursayı tutuyoruz sence, çünkü anadoludan bi şampiyon çıkmasını istedim ve fbli olsamda isterdem cidden bak.
beşiktaş maç filan satmadı:adamlar 3. olmak için bastırdı son dkklarda ama olmadı..
laflarına dikkat et tmm mı ondan sonra gel konuş.peki bjk o kadar bastırdıda toramanın kendi kalesine attığı o gole ne demeliydi sans hata denmez sanırım buna tam macında gününde rakibinde hersey tam ayarlanmıs gibi sanki
neden bursayı tutuyoruz sence, çünkü anadoludan bi şampiyon çıkmasını istedim ve fbli olsamda isterdem cidden bak.
beşiktaş maç filan satmadı:adamlar 3. olmak için bastırdı son dkklarda ama olmadı..(hee ben bursaya bişey demiyorum onuda belirteyim)
kupayı alamamak 10,000,000 dolar
şampiyonluğu son anda kaçırmak 50,000,000 dolar
fenerbahçenin yenildiğini görmek işte bu paha biçilemez.
(en büyük BJK)
___
Her ne olursa olsun Bursaspor'u tebrik etmek lazım.Galatasaray ve Beşiktaş 64 puanda kalırken onlar ,75 puan aldılar, kolay bir şey değil bu.
adilikte mallıkta diz boyu gerçekten, futbol kalmamış bu memlekette. takım şampiyon olamadı diye oyunculara ve etraftakilere saldıranlar(ki bu etraf kendi tribünleri), yollarda olaylar çıkaranlar, statlarını ateşe verenler... ha bide 2. olup şampiyonluğu kutlayanlar
fenerbahçe taraftarı 2.olduğu halde sahaya indi çünkü şampiyonluk tatbikatı yaptılar
çünkü önümüzdeki 30 yıl içerisinde şampiyon olma ihtimalleri varhazırlıklı omalı tabiki
şaka bir yana futbolun güzelliği bu sırf şu heyecanı yaşamak için 1 sene daha bekleyeceksin öyle değil mi?
belki bazılarımız göremeyebilirde işin zevki burada her sene şampiyon olunsa zaten iğrenç bir spor dalı olur futbol
yalnız fenerbahçeli arkadaşlarda sakın ha alınmasınlar sadece şakadır bu yeri gelincede onlar yapacaklar
işin güzelliği burada çok seviyorum futbolu amaaaaa
bu kadar büyük bir kulübün anonsörü diyeyim kulaktan dolma bir şeyi 55000 seyirciye amatörce bildirirse
vay o kulübün haline
tribünleri yakanlarda ben taraftarım demesin o anonsu yapan ve yaptıranda derhal istifa etsin
sebebi basit ligdeki tek eğlencem fenerin yenildiğini görmek :)))
2010 BURSA ŞAMPİYON.
GS'nin 2000 yılında UEFA kupasını kazanmasından sonra(Rıdvan Dilmen'de aynısnı söyledi) en büyük devrim bu oldu yani Bursaspor'un ŞAMPİYON olması.
2010 BURSA ŞAMPİYON.
İnşallah Bursa gelecek sezon ve sezonlarda da başarılı olur ve diğer Anadolu takımları da Bursa'nın yaptığını yaparlar ve ligimiz daha da güzel hale gelir.
2010 BURSA ŞAMPİYON.
İnşallah C.L.'de de(şampiyonlar liginde) başarılı olurlar.
2010 BURSA ŞAMPİYON.
Bursa sporu canı gönülden kutlarım ve devamını dilerim.
2010 BURSA ŞAMPİYON.