Yaptığın cracktan olabilir yada crack yapmadıysan
Bus driver de ekran hatası alıyorum
diğer arkadaş ta aynı hatayı alıyormuş microsoft imzası ykmuş onu dene.
microsoft imzasını nasıl alıcam peki ?
Onu sen almayacaksın driverin imzalanmış olması lazım.Ama imzasız sürücüyüde kurabilrisin imza korumasını kaldırman lazım onuda googlea yaz bulursun
gökhan 19 aradımda bulamadım imza korumasını sen yardımcı olabilirmisin ?
şimdi 97.46_forceware_winvista_x86_international_whql.exe isminde kurulum dosyası olması lazım(elinde yoksa bu driveri google a yazıp çıkanı indir mutlaka 97.46 veya üstü olması lazım bunlar vista için çünkü.)
eğer nvidia dan aldıysanız ona sağ tıklayıp winrarı kullanarak bir klasöre çıkarın
aşağıdaki adresten
inf dosyasını alın bu dosyayı biraz önce çıkarttığınız klasördeki dosyayla değiştirin sonra çıkarttığınız klasörde setup.exe vardır onu çalıştırıp kurulumun bitmesini bekleyin yükleme uyarısı gelecektir buna evet demeniz gerekli
normalde bu sürücüler bu ekran kartları için yapılmamış bu yüzden donanım bulunamadı der mecburen inf dosyasını değiştirip zorla kurulum yapmak gerekli dolaysıyla sürücünün imzası kaybolacaktır.Sana bu imzasın der ve kurulmasını engellemeni ister ama sen yinede kur demelisin kırmızı ekranda gelecek bu soru.
erhan.nararkadaşlar ben vista kullanıyorum vista zaten bunun driverlerini otomatık olarak buluyo güncelleştirmeleri filan onlarıda yaptım gene hata veriorBuradaki son mesajı oku ve dediğimi yap.Vistadaki ekran kartı driveri beta olduğu için oyunların çoğu çalışmıyor dediğim sürümü indir:
hata bu nasıl cozebılırım delırmek uzereyım acele yardı
arkadaşım benım kı ati radeon 9550 bu verdiğin şeyi indirmeme gerek warmı dosyam.net e werdıgın dosyayı
arkadaşım bu nvidia nın drıverı benımkı ati radeon bosu bosuna kotayı doldurtuyorsun yaaaa cvp yazacaksan cozum bulduysan yaz kotam war benım genede teşekkür ederim
erhan.nararkadaşım bu nvidia nın drıverı benımkı ati radeon bosu bosuna kotayı doldurtuyorsun yaaaa cvp yazacaksan cozum bulduysan yaz kotam war benım genede teşekkür ederimBen sana driver dosyasını değil başka bi dosyayı verdim.Üstelik bende kotalıyım.Önceden yazsaydınya ekran kartının modelini.Bide ben sana yardım etmeye çalışıyorum sen sanki ben suç işlemişim gibi beni azarlıyosun.İyi kendin bul o zaman.oyunu indiriyosunda ekran kartı sürücüsünümü indiremiyosun.
arkadaşım ben sana kızmıyorum dikkat ettiysen teşekkur de ettim ama senın verdiğin 97.46_forceware_winvista_x86_international_whql.exe bu nvidia nın kurarken hata verıo benım ati oldugu ıcın ii neyse bende başka forumlarda ararım herkese tşk ederim
Başka forumda aramaya ne gerek var son vista driverini atinin sitesinden indireceksin işte
tmm arkadaşım ben kendım cozdum olayı sanada teşekkür ederim uğraştığın için herkese ii oyunlar
inf dosyasını dosyam.netten nasıl indircem
abi lütfen şimdi cevapla osyam.neten nası indircem
ABİ YA YARDIM ET DOSYAM NETTEN NASI İNDİRCEM BU İNFİ
ya o dosyanın ismini söylersen sevinirim
arkadaşlar benimkide xp 256 ekran kartı 512 mb ram ama aynı hatayı bendede veriyor gx force 5500 bana yardım edebilirmisiniz
tmm da ben sürücüyü nasıl kaldırcam
bana nasıl yapıldıgını teker teker öğretirseniz çok sevinirim lütfen bana yardımcı olun
gökhan19Tamam arkadaşlar sorunum çözüldü.Meğerse microsoft bu driveri imzalamamış ondan yüklenmiyomuş içinde bi dosyayı değiştirdim ve kurdum.Şuan oyunu sorunsuz oynuyorum.Yardım edenlere teşekkürler...Oyunuda öneririm can sıkmıyo eğlenceli.Kardeş sen o oyunu nerden aldın veya hangi siteden indirdin bir dersem sevinirim.Şimdiden teşekküler.