Bus driver de ekran hatası alıyorum
Sorun büyük ihtimal Vista..
XP'de denesen oyun açılabilir..
dx9.0c nisan güncellemesini çek yükle eksik paketler yüklenmiş oluyor senin dx10 bozulmuyor
zaten şuan nisan güncellemesini aldım.Vista uyumlu yazıyor sitesinde ama heralde vistadan kaynaklanıyor.Yarın virtual pc yükleyip onada xp yükleyip bakıcam
kardeş ekran kartının driver güncellemsi vista uyumlu mu peki yada ram düşük olduğu için vindows ekranına geri döner oyunun oynanabilirlik grafiklerine bir bak istersen. ayrıca ekran kartın düşük bir model şu anda yeni çıkan oyunları oynayabileceğin ekran kartı 7600GT olmalıdır o da senin makinende çalışır. AGP8X yani. :D
Yok oyunun istediği ekran kartına göre benimkisi 45 kat daha iyi ramda 4 kat daha fazla daha düşük sistemde çalıştıranlar var.Ekran kartının sürücüsünü vista otomatik yükledi.
Tamam arkadaşlar sorunum çözüldü.Meğerse microsoft bu driveri imzalamamış ondan yüklenmiyomuş içinde bi dosyayı değiştirdim ve kurdum.Şuan oyunu sorunsuz oynuyorum.Yardım edenlere teşekkürler...Oyunuda öneririm can sıkmıyo eğlenceli.
iyi o zaman sana ii eğlenceler.
gökhan19Tamam arkadaşlar sorunum çözüldü.Meğerse microsoft bu driveri imzalamamış ondan yüklenmiyomuş içinde bi dosyayı değiştirdim ve kurdum.Şuan oyunu sorunsuz oynuyorum.Yardım edenlere teşekkürler...Oyunuda öneririm can sıkmıyo eğlenceli.Arkadaş bende de aynı sorun var.Yanlız bende XP yüklü nasıl hallettin açıklarsan sevinirim
Ekran kartının son sürücüsünü yükledim senin xp için nvidia kullanıyosan son sürücü 93.71 dir.Onu yükle bide microsoftun sitesinden directx web setup programını indirip directxi güncelle.
birincisi vista uyumlu olmaması ikincisi de ram in düşük olması olabilir . öncelikle vista driverini indirmeyi dene . olmazsa ram i yükselt . sen gel ben sana ram satarım :D
Pompeibirincisi vista uyumlu olmaması ikincisi de ram in düşük olması olabilir . öncelikle vista driverini indirmeyi dene . olmazsa ram i yükselt . sen gel ben sana ram satarım :Sorunum çözüldü üstelik 512 remim var niye bu oyun için rem alıyım vede oyunu bitirdim.
ne çabuk bitirdin oyunu kofti oyun galiba.
yada beginner seviyesinde mi oynadın.
oyun kolay yolcuları alıp bi duraktan başka durağa götürüyosun o kadar zaten 60mblik oyunun uzunluğu ne olcak
sana king of the road oyununu tavsiye ederim iyi bir araba smilasyonu.
Dostum ne tesadüfki bende king of the road oyununu dün arkadaştan alıp bilgisayarıma yükledim.Ama oyundan açıkçası hiçbişey anlamadım hard truck gibi değil arabayla öyle gidiyorum sen bana anlatırmısın ne yapmam gerekiyor çünkü arkadaşta 1 haftadan beri oyunu çözememiş.
bendede aynı sorun oluyor naıl cosuldu acaba sorun bende oynamak istiyorum:::::
malemsteenbendede aynı sorun oluyor naıl cosuldu acaba sorun bende oynamak istiyorum:::::Birinci sayfada ne yapılacağını yazdım.
king of the road oyununda amacın parakazanmak ilk etapta kendi tırın ile başlıyorsun ve şehirlerden birinden yük alıyorsun daha sonra yükü götüreceğin şehire haritadan bakıp oraya diğerlerinden önce ulaşmanın yoluna bakmalısın çünkü yükü ilk götüren en fazla parayı alır. yükü + ile alıyorsun kontroller bölümünden de bakabilirsin.
çok fazla para kazanınca da sağda solda gördügün park etmiş arabalara teklif yapıp kendi adına çalıştırabiliyorsun sana kalan BMW M3 ile gezip yarışlara katlımak olabilir ama diğer taşımacı şirketlerle sürekli rekabettesin. oyunu böyle oynarsan çok zevkli bir hal alır.
Oyunu çözdüm ama çok karışık hard truck daha güzeldi.Oyunda en beğendiğim araba renault tırı onada para yetmiyo.
oyunun en güzel arabası BMW-M3 bence 220Kmh yapabiliyorsun
ve her aldığın yükü birinci götürüyorsun
modifiye yapınca arabanın değeri 190bin dolar oluyor ve 3sn de 100 ü buluyor tavsiyem onunla oyna sonra bir kaç tane şöför al işe milyoner ol :D
arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat wnidows hata raporu veriyo neden olabilir?
hangi oyunda. ne hatası veriyor yazarsan yardmcı olabiliriz.