bütün programlarım silindi

HPQ-User
29-10-2009, 09:01   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

arkegs sormuş:
ben bilgisayarıma kednime ait bir kulanıcı hesabı açtım bilgisayarı kapatıp açtım ve kulanıcı adımla şifremi girdim ama bir baktımki bütün programlar silinmiş msnyi yüklemey çalışyıom update yüğkle diyo onu yüklerken başka bi sorun çııyo yani ksıacası ben o prograları nasıl geri geitririm baştanmı yüklemeliyim yoksa eski kullnıcı esabına diönermi

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
ben bilgisayarıma kednime ait bir kulanıcı hesabı açtım bilgisayarı kapatıp açtım ve kulanıcı adımla şifremi girdim ama bir baktımki bütün programlar silinmiş ne yapmayalım lütfen yardım edin acilll

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

ahmetkürkçü
29-10-2009, 09:59   |  #2  
ahmetkürkçü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
809 mesaj

handy rocevery diye bi program var onu bi dene programların hddnin hangi bölümündeyse orayı seç o bütün silinen dosyaları bulur sana onları kurtar demek kalır ben formatlanan hddden bu programla bütün dosyaları kurtardım umarım sende de işe yarar..

OSMAN BAĞÇEVAN
29-10-2009, 10:13   |  #3  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

Siz yeni kullanıcı hesabı açarsanız , bütün programlar silinmiş gibi gözüküyor ve sanki bilgisayarı ilk almış gibi olur..Yani yeni açtığınız kullanıcı hesabını silerseniz , sorununuz düzelicektir..

Eğer silmem derseniz , 
klasör seçeneklerinde 
başlat/tüm programlar
da , programlarınız gözükür..Bunları masaüstüne kısayol oluşturarak kullanabilirsiniz..

eğer orada ki programları da silmişseniz ,

http://img294.imageshack.us/img294/8578/ekranalntsl.jpg

resimde ki gösterdiğim yere tik koyun ve uygula,tamam deyin..

C:documents and settings / kullanıcı adınız(programlarınızın yüklü olduğu,sorun yaşamadığınız kullanıcı adınıza tıklayın) /destop(masaüstü)
burada o kullanıcı hesabının masaüstü görünür..yani programlarınıza bu yolla ulaşabilirsiniz..
Umarım anlamışsınızdır...

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 29 Ekim 2009 11:01
Semih Özyurt
29-10-2009, 10:57   |  #4  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj
Alıntı: ahmetkürkçü  
handy rocevery diye bi program var onu bi dene programların hddnin hangi bölümündeyse orayı seç o bütün silinen dosyaları bulur sana onları kurtar demek kalır ben formatlanan hddden bu programla bütün dosyaları kurtardım umarım sende de işe yarar..

dostum dedigin programı az önce denedim silinmiş dosyalarımın tamamını buldu kurtarmak istedigim klasöre sağ tıklayıp recovery'e bastım dosyanın yükleneceği yeri sectim klasörü kurtardı fakat klasörün içi boş

bide inndir.com'dan indirdim sitedeki açıklamada günde bir tane olmak koşuluyla boyutu ne olursa olsun kurtarıyor diyor yani günde bir tanemi dosya turtarabiliyoruz bu ne biçim iş :)

OSMAN BAĞÇEVAN
29-10-2009, 11:00   |  #5  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Alıntı: Semih Özyurt  

dostum dedigin programı az önce denedim silinmiş dosyalarımın tamamını buldu kurtarmak istedigim klasöre sağ tıklayıp recovery'e bastım dosyanın yükleneceği yeri sectim klasörü kurtardı fakat klasörün içi boş

bide inndir.com'dan indirdim sitedeki açıklamada günde bir tane olmak koşuluyla boyutu ne olursa olsun kurtarıyor diyor yani günde bir tanemi dosya turtarabiliyoruz bu ne biçim iş :)
https://www.chip.com.tr/blog/corpixx/silinen-dosyalari-geri-getirme_3053.html