Arkadaslar bütün media oynatıcılarımda(BS Player, VLC Player, K-Codec hatta Wİndows Media Player'da bile)bi sorunum var. Fİlmleri izleyemiyorum ama sebebi açılması değil, açılıyorlar ama sanki zoom yapılmıs gibi görüntü oluşuyor, yani mesela iki kişi karşılıklı konusuyorken, filmin aslı böle bi sahne iken ben sadece onların karın kısımlarını görebiliyorum, dediğim gibi sanki zoom yapılmıs film... Benim gibi Film izleme manyağı olan bi adam için işkence gibi geliyor. Nasıl düzeltebileceğim hakkında fikri olan varmı...
Büyük bi sorunum var... İşkence çekiyorum
Bütün bu programları silip yeniden yükledim olmadı, belki filmde bi sorun vardır dedim her filmde sorun çıkıyo hatta daha önce rahatlıkla izlediklerimde bile şimdi bu sorunu görüyorum... Yardım lütfen
programlarım ayarelarını bi kurcala belki işaretli olmaması gerekn bi şey işaretli olmuş olabilir
gom playerda da aynı sorun devam ediyor. bu sorun daha yeni dün bi kaç film fragmanı izledim gayet normaldi, şimdi bi film izleyim dedim bu sorun çıktı, o fragmanları yine izleiym dedim onlarda bu sorun olmaya başladı...
trinity dedigin gibi kurcaladım ama düzelmedi her secenegin tek tek tersini yaptım olmadı... Benim şaşırdığım her oynatıcıda nasıl aynı sorun ortaya çıkar ki...
aklıma virüs olasılığıda geliyor..iyi bir virüs taması yapmayıda deneyin.
walla virüs yok bilgisayarda çok şükür, zoom özelliği ise filme bi etki yapmıyo sadece media oynatıcının boyutunu deiştiriyo ki oda bi işe yaramıyo... Ya bu nası iştir anlamadım illa bilgisayara format mı atmam gerekiyo
Ekran kartı yazılımından veya monitör ayarlarından kaynaklanan bir durum olabilir..
Sorunu bulamadım ama bişi buldum... Quick time player da çalışınca düzgün çalısıyor ama diğer programlarda hala bu sorun devam ediyor... Quick time'in böle bi zararı mı var, ayrıca biliyorsunuz her formatı oynatmıyor hatta nerdeyse hiçbi formatı oynatmıyor...
bilgisyarında ekran kartın için bi driver yüklümü?
bilgisayara format atmayı da hiç denedinmi acaba?
bi bunları yap bakalım seni çözüme götürür inşallah.
format a gerek yok bence, yüklü olan codec paketlerini kaldır en son sürüm codec paketlerini yükle sorun düzelmesi lazım yüklerken ayarları da default seçmeyi ununtma, birde diğer arkadaşın dediği gibi, ekran kartı ve monitör ile ayarları bi gözden geçir.