Selam CHIP Online halkı...
Öncelikle sorunumdan kabaca bahsetmek isterim.
Bilgisayarımda son 1 haftadır bir acayiplik var.Bilgsayarın power dügmesine bastıgınızda pc 1-2 saniye açık kaldıktan sonra kapanıyor.Böyle böyle bir 100 denemeden sonra pc yi açmayı başarıyorum.(1. sorun)
2.sorunum ise şu yukarda dedigim gibi 100 denemede (belki 110 belki 120 çok denedim)pc yi açıyorum fakat oda nesi bu sefer monitörümün ışıgı yanıyor ama görüntü gelmiyor ışık ilk normal yeşil olarak duruyor 1 sn ye sonra turuncu oluyor.
Finaldeki sorunumun bu konu ile ilgili olduğunu düşündüm ve konuyu bu bölüme açmak istedim.Önemli olan sorunda finaldeki sorun zaten....
Ve finalde onuda atlatmış oluyorum.Görüntüde geldi derken.....Masaüstü açıkken arada görüntü gidiyor geliyor.Monitör kesinlikle kapanmıyor.Masaüstünde sık gidip gelmiyor ama herhangi oyun falan açtığımızda ekran kartının devreye girdiği şeyler yaptığımda pc donuyor.(Açıkçası görüntü gidiyor geliyor önemli olan bu.)
Ben bu 3 sorunun (özellikle son sorunun) çözümünü bulmak istiyorum 'Tabii ki Siz CHIP Online halkının yardımıyla......'
İlginiz için şimdiden teşekkürler.......