Arkadaşlar GTA sanandreas 7 haziranda bizlerle :)...
BüYüK GüN 7 HaZiRaN
- 1
- 2
uykusuz gecelere az kaldı desene.
Tek korkum var önce konsola cıkmıs oyunları bazen özensiz bir sekilde pc ye ceviriyorlar ve kontroller insani katil edecek sekilde oluyor.Gerci böyle büyük bir oyunda titiz davranırlar ama insan genede bi ihtimal oluyor.
RockStar yapmaz öyle şey merak etme :)
Valla murat sen öyle diyosan soğrudur nede olsa oyun konusunda iyisin valla harcanıyon burda hiç teklif filan yokmu bi oyun firmasından?
olabilir neden olmasın? kabiliyetlerini biliyoruz yani forumdan.
GTA San Andreas'ın pc versiyonu grafik olarak Konsol'dakinden daha üstün olacak. Daha fazla Görüş mesafesi gibi. Kontrolleri bilemiyorum.
oohhh desenize bana doğu günü hediyesi olucak 9 haziranda doğdumSaolasın rockstar doum günü hediyesi çok güzel
beyler bu oyun için sistem olarak en az ne lazım???bende 512 ram 2.2 işlemci var sadece ekran kartı kötü
ekran kartını yükselt o halde
yaw bu oyun varya adamı bağlar kendisine bi daa bırakmaz vice cityde ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo.
bakalim bizde makina yaptik oyun icin sus olmaktan ciksin artik, stratejiye de gomuldum gittim, kurtulayim baari de GTA nin ne oldugunu goreyim.
(simdiye kadar bi kanim isinmadi su GTA ya)
BEn şahsen uyku problemimi nasıl çözeceğimi düşünmeye başladım :)
hayatımda bir max payne bir de gta için bilgisayar başında sabahladım.sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada max payne 3'ün çıkacağına dair bir haber var mı arkadaşlar?
ilk sabahladıgım oyun half life dı.Gta yı ise ilk baslarda sistem yetmedigi icin kesik kesik oynadıgım icin sistem yükselttikten sonra sabahladım.Aynı kaderi sanırım bu son oyunda da yasayacam.O yüzden ne yalan söyliyim cok heyecanla beklemiyom.Benim icin seneye cıksa daha iyi ama burda linc edilme tehlikesini göz önüne alarak keske yarın cıksada alsak diyorum :P
http://www.gamespot.com/pc/actio ... e/news_6091123.html (max payne 3 ile ilgili)
max payne 3 bir kenarada, gta geliyor 7 haziranda, var mı ya, yine günlerimiz gecelerimiz ziyan olacak, ama değer ya, sene boyunca (özellikle öğrenci olanlar için) ders çalıştık vs... şimdi tatil vakti! tabi yazın da çalışacak arkadaşlar olacak ama bu zevkten gerçekten mahrum kalmamaya baksınlar ve sistem gereksinimlerine dikkat etsinler, sonra moraliniz bozulur valla.
Sistem gereksinimleri !! ! ! :::===>>> en az 328 mb ram,128 mb ekran kartı,6 gb hdd, vs. vs.
yeni hdd almak gerekiyor galiba
BEnim de ekran kartı ve ram :).. bendeki ram zaten 328 :))
- 1
- 2