gözyaşıallahım ya darwine kalsaydı işimiz çoktan bizde değşime uğrayıp farklı yaratıklar olmuşO kadar dar pencereden bakma.. Big bang denen olay tek bir karbon atomunun patlamasıyla oldu ve şuanda sonsuz evren oluştu.. Hepsi birer kanun içersinde işliyo.. Bunun açıklamasıda sadece Allah olabilir..Son Düzenleme: Morgue ~ 02 Eylül 2008 19:39
Büyük patlamaya 8 gün kaldı
iyide ben farklı bişey demedim ki darwinin tezinin yanlış olduğu hususuna değindim . . . zaten allahın varlığı aşikardır bakmak ve görmek yeterli
Yorumum : Wooow
Bir şey olmaz bencede
hakkınızı helal edin
her şeye karşı önlem alınmalı
biz tedbiri alalımda takdir Allah ın :D
bi aralar bu konulara çok merak salmıştım çok araştırmalar yaptım kafayı yiyodum en sonunda araştırmalarımı Kur an bilgileriyle birleştirip bu konuya nokta koydum Gerçekten insanın beynini zorlayacak şeyler var
örneğin ışık zaman ve madde kavramları, hepsi inanılmaz derecede bağlantılı şeyler
evet öyle o insan beyninin agılama sınırı vardır daha fazlasını algılamak için çabalarsa deli olur. zaten ayet ve hadislerdede çok düşünülmemesi gerektiği vurgulanmıştır...
yaa centrıno2 gormeden kullanmadan olmek ıstemıyorum................
kötü bişey olacağını sanmıyorum.o adamların canları bizimkilerden daha kıymetlidir.ciddi bir riski olsa zaten yapmazlar.o lab da çalışan bütün görevliler işlerini kararlılıklar yapıyorlar hiç bir tereddütleri yok.
bize belki şöyle bir etkisi olabilir; zaten ufak bir sarsıntı ile yıkılmayı bekleyen istanbul yıkılabilir :)
xHellknightxbiz tedbiri alalımda takdir Allah ın :DNe tedbiri alacaksınız ,
bi aralar bu konulara çok merak salmıştım çok araştırmalar yaptım kafayı yiyodum en sonunda araştırmalarımı Kur an bilgileriyle birleştirip bu konuya nokta koydum Gerçekten insanın beynini zorlayacak şeyler var
örneğin ışık zaman ve madde kavramları, hepsi inanılmaz derecede bağlantılı ş
Ay'a veya Mars'a gidecek aracınız varda , bizim haberimiz mi yok acaba
Bişey olursa bütün Dünya toptan gidecek , 6 milyar insan ölecek .
Bişi olcağı yok abartmayın.. Öyle bişi olsa kıyamet olurki.. Kıyamet alemetleri öyle değil..
Sakat bir durum gibi duruyor.
I Love GSbunlerında işi gücüyok parça çarpıştırıp başlarına iş istiyorlar
sonra kara delik filan açılcak görcekler günlerini:D
gidin uçan arabalarla ucuz pc yapmaya uğraşın işiniz güçüünüz maddenin kütle kazanması bilmemle bilmemle :D
allah zeka vermiş bunler nereye harcıyor:
Allah zeka vermıs bunlar nereyemı harcıyorlar.guldum :D ve gectım.
karacalıAllah zeka vermıs bunlar nereyemı harcıyorlar.guldum :D ve gectım.Katılıyorum ve katıla katıla gülüyorum.. (:
tası tara toplayıp mars'a mı kaçsak..?
01apachitası tara toplayıp mars'a mı kaçsak..?İnek koyun tarla tapan ne varsa satıp kacalım mars'a Dogru diyon
:) ya niye bu kadar abarttınız ki ve niye bu kadar korkuyosunuz hem sonuçta zaten bilmiyoruze ne zaman çleceğimizi bir ölümlü için ölümden bu derece korkmak ta zararlı bence
gözyaşı:) ya niye bu kadar abarttınız ki ve niye bu kadar korkuyosunuz hem sonuçta zaten bilmiyoruze ne zaman çleceğimizi bir ölümlü için ölümden bu derece korkmak ta zararlı
ulan daha yeni adsl almistim ilk ay faturasi geldi oluceksem odemeyim bari:)
hakan1987ulan daha yeni adsl almistim ilk ay faturasi geldi oluceksem odemeyim bari:)Sen yine öde, ölmezsek ttelekomla uğraşırsın
hakan1987ulan daha yeni adsl almistim ilk ay faturasi geldi oluceksem odemeyim bari:)marsa gidersen marsa da fatura yollar TT merak etme :Dher ihtimalde öde yani
Yaw bbunun acaba ne yararları olacak diye düşünüyorum.ama öyle bi patlama olmaz.olsa adamlar yapmaz(BKZ. 1. kendileri ölür(Tabi marsa girmiyorlarsa)AYrıca arkadaşlar gerçekten bir patlama olsa ayda gider(Yannız en ufak patlamada deprem olabilir buna dikkat edelim xD)