Arkadaşlar Pc de bir sorun var şu an (muhtemelen servisle alakalı) facebook yahoo hotmail veya daha böyle resimli kapsamlı siteleri açmıyor internet yok gibi. Chip te de çok yavaş bu ADSL den mi kaynaklanıyor
Büyük Siteleri Açmıyor PC
Aynı şehirde yakınımda oturan bir arkadaşıma sordum aynı durum onda da mevcutmuş. TTnet in İnternet i bu mudur yani:S
Bu akşamdan beri bende de sorunlu internet.
arkadaşım 5 daakikkdan beri bazı sitelere tamamen giremiyorum..sadece chiponlinea girdim doğrudüzgün
Yani artık ne diyelim şu ttnete çöktü çökecek AB nerelerde biz nereler de ne yani Türkiye Bolivya gibi ülkelerlemi yarışıyor bumuyuz biz...
Anlamıyorum arkadaş bunlar ne olursa olsun onlara muhtacız diye bizle dalgamı geçiyor...
Şu anda sadece Türkiyedeki serverlarda bulunan internet sitelerine girilebiliyor...
Dış ülke bağlantıları çökmüş durumda...
Türk Telekom yurt dışı hatları devre dışı olmuş sanıyorum.İngiltereden bir arkadaşımla telefon görüşmesi yaptım onlarda Twitter Facebook friendfeed digg gibi siteler ve bunun yanıdan Msn ye bağlanamıyorlarmış :S Türk Telekom yinede suçludur.Ne varsa Türk Telekomda varlıkları hata.<
Şu anda sadece Türkiyedeki serverlarda bulunan internet sitelerine girilebiliyor...Amerika kıtasındaki serverlar çalışır durumdaDış ülke bağlantıları çökmüş durumda...
istediğiniz sadece web sitelerindeki haberleri filan okumak ise www.anonymouse.org u kullanabilirsiniz.
ufak bir uyarı sitelerde session açmayınız (sitelere login olmayınız)
Amerika kıtasındaki serverlar çalışır durumdaEyvallah sağolasın..! ;)istediğiniz sadece web sitelerindeki haberleri filan okumak ise www.anonymouse.org u kullanabilirsiniz.
ufak bir uyarı sitelerde session açmayınız (sitelere login olmayınız)
Ancak yinede şu TTnete deli olmak elde değil...
Şu an itibariyle düzeldi, Messenger açıldı :)
evet şu anda eski haline döndü internet...
Bende sorun yok şu anda ama bilemem birazdan olurmu :D
Klasik dns problemi arkadaşlar.
tt'nin yurt dışı çıkışlarında yine sorun var, geçenlerdedeolmuştutekrar ortaya çıktı. o yüzden özellikle yurt dışı kaynaklısitelerdeaşırı yavaşlama var. bu sorun belliki iç sunucularıdaetkiliyor yerlisitelerdede sorunlar çıkabiliyor(bende olmadı gerçi,sadecefacebook-rapidshare gibi yurt dışı merkezli sunucularabağlantılaryavaş). yakında düzeltirler diye umuyorum...
Her sene en az 1 kere olur böyle problemler. Arkadaşlarında dediği gibi yurt dışı çıkışlarında problem olabiliyor yada bakım yapıyorlar o konuda bilgim yok =)
-Edirne şimdi internet düzgün şekilde
evet dün gece 5 kbps a kadar düştü ama arkadaşlar olabilir böyle şeyler bakım yapıyolardır eskisi gibi günün ortasında değilde geceleyin kesiliyoır net bunlara da şükür ben ttnet te düzelme görüyorum eskisi gibi değil.kötülemekle olmaz biz yönlendireceğiz neti