Bvt Live Tv 3.0 Çıktı !

cizgisinema
02-03-2009, 21:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

İyi çalışmalar.

CanliTv.Com® ekibi olarak geliştirdiğimiz yeni yazılımın tanıtımı konusunda desteğinizi rica ediyoruz. Söz konusu yazılım Türk programcılar tarafından bugüne kadar üretilmiş en gelişmiş medya yazılımı olma özelliğini taşıyor. 1 Mart 2009 da tüm büyük program sitelerinde birden tanıtılarak kullanıma sunulacak olan yazılımızı inceleyip tanıtımında bize destek olursanız çok memnun oluruz.

Aşağıda Bvt Live Tv 3.0 hakkında yazılmış kullanabileceğiniz örnek bir haber yer almaktadır.

Saygılarımızla CanliTv.Com® ekibi…

http://www.canlitv.com

Tel : 0 (262) 644 59 58
Gsm : 0 535 384 72 72 (Eyüp AKSOY – Sorumlu)
www.bvtgrup.com
[email]bvtgrup@hotmail.com[/email]

BVT Live TV 3, 1 Mart 2009 da kullanıma sunulacak

Türk programcılar tarafından yazılan BvtLiveTv 3.0 en geniş kapsamlı multimedya yazılımı olmaya aday.

CanlıTv.com® ekibi tarafından yazılan ve dünyanın en büyük Türk yapımı multimedya yazılımı olma özelliği taşıyan BvtLiveTv 3.0,  1 Mart 2009 tarihinde ücretsiz olarak kullanıma sunulacak. Müzik dosyaları , video dosyaları ve canlı yayınlar (internet radyo ve televizyonları) için ayrı ayrı uygulamalar kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran BvtLiveTv, eklentiler özelliği ile de oyun oynamaktan, online video ( google,yahoo video vs.) izlemeye kadar kullanıcılarına sınırsız eğlencenin kapısını aralıyor.

Altı kişilik bir ekiple yaklaşık bir senede tamamlanan yazılım, Türk programcıların dünyadaki diğer medya programlarını geride bırakabilecek özelliklere sahip bir  program yazabileceklerini kanıtlamış oldu.  İlk versiyonu 1 Nisan 2005’ te kullanıma sunulan yazılım, geçen süre içerisinde sadece online radyo ve TV programı olmaktan çıkartılıp, geliştirilerek tam bir medya yazılımı haline getirildi. Halen çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan yazılım, bu yeni versiyonu ile çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Ayrıca bu versiyonun sahip olduğu dil desteği özelliği, programın Türk kullanıcılar dışındaki kullanıcılara da hitap edebilmesine olanak sağlıyor.

Aşağıdaki linki tıklayarak programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz

BvtLiveTv 3.0  http://www.bvtlivetv.com/

Programın yeni sürümünde sunduğu özelliklerden başlıcaları:

1 – Bilgisayarınızdaki multimedya dosyalarını (mp3, wma, avi, mpg, ) oynatabilme özelliği
2 – Zenginleştirilebilir eklentiler desteği ile tam ekran oyun oynayabilme, son dakika haberlerini okuyabilme, namaz vakitlerini takip edebilme gibi birçok eklentiye direk erişim özelliği
3 – Ses kayıt modülü ile oynamakta olan medyanın sesini kaydedebilme özelliği
4 – Online TV ve radyo yayınlarını kullanıcı dostu yeni arabirimi ile kolayca takip edebilme özelliği
5 – Favorilerim bölümü ile kanal listesini kişiselleştirebilme özelliği
6 – Skin (Arayüz) desteği ile farklı görünümlerle programı kullanabilme özelliği
7 – Programda yapılan değişikliklerin otomatik güncellenmesi özelliği
8 – Yeni medya kontrol butonları ve kısa yolları sayesinde, medya dosyaları üzerinde daha kolay kontrol özelliği
9 – Her kullanıcıya ayrı medya listesi kaydedebilme özelliği
10 – Birden fazla dilde kullanılabilme özelliği

Fattur
02-03-2009, 21:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

2,1 vardı ben en son bunu kullanırken hemen geçelim..

cizgisinema
04-03-2009, 02:14   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj
Fattur
2,1 vardı ben en son bunu kullanırken hemen geçelim..
yorum için teşekkürler kardeş.

HİPNOZUM
04-03-2009, 03:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj

Bazı 'genel'türk kanalları ,programın içerisinde yer almıyor,bunların bir kaçı ise (ATV,STAR,KANAL D,FOX TV)...Vede bir çok radyo programında sinyal yok diye hata veriyor..

cizgisinema
05-03-2009, 21:20   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj
HİPNOZUM
Bazı 'genel'türk kanalları ,programın içerisinde yer almıyor,bunların bir kaçı ise (ATV,STAR,KANAL D,FOX TV)...Vede bir çok radyo programında sinyal yok diye hata veriyor..
bu kanallar kendilerinin yayınını vermiyor.. bu yüzden yok..

pafter
21-03-2009, 22:22   |  #6  
Üye
51 mesaj

Keşke mac os x sürümüde olsaydı.

Son Düzenleme: pafter ~ 21 Mart 2009 22:22
ismail alcam
21-11-2009, 02:58   |  #7  
Taze Üye
2 mesaj

Iyi aksamlar ben BvTLiveTv yükledim ama hic bir kanal izliyemiyorum. Lütfen bana yardimci olun, ben almanyada kaliyorum türk kanalina hazret kaldi, bizim apartmanda canak yazak oldug icin türk kanallarina bakamiyorum. Tek care bu yöntem hangi kanala basam sinyal yok yaziyor. Ne yapa bilirim bende Windows 7 var.

saygilarimla Ismail