C++ acil yardım :(

nihalcik
05-04-2011, 01:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Belirlenen sayıda sehire ait bilgileri tutan(konum,sıcaklık vb)sehirlerin birbirine olan uzaklıkları.en sıcak,en soğuk şehri,ortalama yüksekliğivb.sınıflar(sehir),fonksiyonlar ve diziler yardımıyla c++de yazınız.

yarın quiz olma ihtimalimiz var ve bu tip bir soru sorabilirmiş lütfen yardımcı olurmusunuz ?

nihalcik
05-04-2011, 12:09   |  #2  
OP Taze Üye
4 mesaj

yardım edebilen yok mu ???

endazyar
11-04-2011, 19:15   |  #3  
Üye
53 mesaj

Bu  şekilde sorarsan kimse yardım etmez sanırım :) ortada kod yok hiçbir şey yok. Kimse kalkıp baştan sona bu programın kodunu yazmaz bence. Kodu yazarsınız takıldığınız yerler olursa sorarsınız. O zaman yardımcı olmak için elimizden gelen herşeyi yaparız.

Ayrıca hazır kodu buraya kopyala yapıştır yapsak da o zaman hiçbirşer öğrenemezsiniz. Önce sizin algoritmayı yazıp implementation için biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

Kapalı Hesap (153535)
11-04-2011, 22:37   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj

endyazar sana katılıyorum ben de.Daha çok ödevler için konu açılıyor ve kullanıcı sadece şu program nasıl yazılır şeklinde soruyor sorusunu.Gerçi benim için bu  sorun olmuyor kendimi de geliştirmiş oluyorum ama senin de dediğin gibi kullanıcı ilk önce kodu yazmaya çalışır ve ondan sonra kod yazımı esnasında takıldığı yeri sorabilir.

endazyar
14-04-2011, 02:00   |  #5  
Üye
53 mesaj
Alıntı: cs87  
endyazar sana katılıyorum ben de.Daha çok ödevler için konu açılıyor ve kullanıcı sadece şu program nasıl yazılır şeklinde soruyor sorusunu.Gerçi benim için bu  sorun olmuyor kendimi de geliştirmiş oluyorum ama senin de dediğin gibi kullanıcı ilk önce kodu yazmaya çalışır ve ondan sonra kod yazımı esnasında takıldığı yeri sorabilir.
Düşüncelerime katıldığını belirtmişsin ama her konuda source kodları paylaştığını görüyorum :) Amacımız insanlara yardımcı olmak, onları hazır koda alıştırmak değil. Bence source kod hiçbir zaman verilmemeli,ortada bir soru varsa algoritmasını verirsin(algoritmanın tamamının da verilmemesi lazım aslında) soruyu soran kişi algoritmadan kodunu yazmaya çalışır. Takıldığı yerler varsa o partları sorar tekrardan. Ondan sonra hep birlikte çözüme ulaşılmaya çalışılır.

Teşekkürler.

conjuror
15-07-2011, 01:47   |  #6  
Taze Üye
8 mesaj

http://hotfile.com/dl/124089865/aec7a8f/c.rar.html

C++ video anlatımları

mc191
09-09-2011, 16:45   |  #7  
Taze Üye
13 mesaj

Kodu yazmıcam :D ama şöyle bi ipucu veriyim :)
fstream kullanarak girilen değerleri ofstream ile dışa yazdırıp
ifstream ile okutmak pekala mümkün :D fstream içinden .put(char) ve .get(char) da kullanabilirsin