- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
#region private string mesajBaslik; string mesajAciklama; string mesajOkuma; #endregion #region public public string MesajBaslik { get { return mesajBaslik; } set { mesajBaslik = value; } } public string MesajAciklama { get { return mesajAciklama; } set { mesajAciklama = value; } } public string MesajOkuma { get { return mesajOkuma; } set { mesajOkuma = value; } } #endregion #region Methods public MesajListele(string mesajBaslik, string mesajAciklama, int mesajOkuma) this.mesajBaslik = mesajBaslik; this.mesajAciklama = mesajAciklama; this.mesajOkuma = (mesajOkuma == 1) ? "Okundu" : "Okunmadı"; #endregion
c# Basit Bir Çift Operant Örneği Çok Kullanışlı...
Kodları proje olarak da paylaşabilirsen çok iyi olucak.ADO.NET kullanarak yazdığın bir ASP.NET projesi vardı onu da paylaşabilirsen iyi olur kısa zamanda.
Hangi Projeleri Kısa Zamanda Bir Proje Paylaşıcam Bayilik Sistemi Olarak . halen calışması sürüyor ay sonu bitmiş olur ...Bunu https://www.chip.com.tr/forum/mss ... cedure_t254408.html diyorum.
unutuyorum kusura bakma yoğunluktan cok eski bir proje bu ras gele deneme amaclı yapmıştım ama içinde yok yok her türlü procedure gridview A-Z kullandım kullanılmayan kısmı kalmadı gibi üye girişi üye yetkilendirme var procedure olarak artı hobi ekle checbox lardan gelen tek tek gelen değeri satır satır olarak yazması dbye artı bir anket sistemi olarak başladım sonra bıkratım görsellik tuvalet kağıdı gibidir üzerinde biraz görsellik olarak oynanırsa değişkiklikle cok güzel anket sistemi olur
incelemesi sizden ..
unutuyorum kusura bakma yoğunluktan cok eski bir proje bu ras gele deneme amaclı yapmıştım ama içinde yok yok her türlü procedure gridview A-Z kullandım kullanılmayan kısmı kalmadı gibi üye girişi üye yetkilendirme var procedure olarak artı hobi ekle checbox lardan gelen tek tek gelen değeri satır satır olarak yazması dbye artı bir anket sistemi olarak başladım sonra bıkratım görsellik tuvalet kağıdı gibidir üzerinde biraz görsellik olarak oynanırsa değişkiklikle cok güzel anket sistemi olurŞifre soruyor dosyayı açamıyorum.incelemesi sizden ..