Efendiler ben C# da programla dan bir proje yaptım fakat exe uzantılı olarak kaydedemiyorum nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan varmı!!!
www.istanbulhost.com
C# Çalışmalarını exe olarak nasıl kaydederim...!
Programı derlemeniz lazım. Eğer Visual Studio ile çalışıyosanız yukarıda play butonuna benzer start tuşu olcak. Buna tıklayın. Projeniz çalışmaya başlıcak. Eğer hiçbir ayarı değiştirmediyseniz Belgelerim> visual studio(C#) yada benzer bişe>projects>projenizin adı>bin klasörü altında programınızın exe sini bulabilirsiniz.
Eyvallah sayın abicim denemeye başladım inş olumlu sonuç alarım saol...!
Hocam yeni başlıyosan Dev-C++ ı öneririm, elinde deitel falan varsa özellikle, saygılar..
BlackStar32Hocam yeni başlıyosan Dev-C++ ı öneririm, elinde deitel falan varsa özellikle, saygılar..Dev-C++'da C# projesi nasıl yapacak adam , süpersiniz haa ...
C / C++ için Dev-C++ !!!
Yaw içerde gizli olan mesajı uzun uzun mu anlatacam, direk c# e geçme diyorum yeni başlıyosa adam, çok önyargılısınız gerçekten.
Tabi proglamlama bilgisi olup da c# öğreniyor olabilir adam ama compile tuşunu bulamamıştır, bu da bi ihtimal, saygılar..
clickteam kur projeni içine at İnstaller'ın oLsun ;) güvenle dağıt . Cok yaptım.
Cevap larınız için hepinize teker teker teşekkür ederim tavsiyaleriniz için de
eyvallah hani bir Ata sözü vardır huylu huyundan vaz geçermi
ben de ( C# ) vaz geçmem temelleri attım bikere geri dönüş yok dimi baştan yapmak masraflı olur herhallde herkes ( c# ) diyor başka birşey demiyor kafam karıştı be kardeşim...!