c# da yapılmıs word2010 a ihtiycaım var şimdiden yardım edicek olanlara çok teşekkürler
C# Da Word 2010 Yapmak
- 1
- 2
walla C# la yap desen yaparim :) ama word un neyle yazildigini hic merak etmedim :)
siz kendi word yada note defteriniz yapabileceginizi bilmediginiz icin komik gelebilir. İlginiz olsa microsoft onu nasıl yazmıs bilirdiriniz
bilmeyenler için zor gelebilir tabi ama öğrenmeye başlayınca ne kadar kolaymış diyosunuz şimdi o paralı diye kimse yapamıcakmı.İlla bir program ve başka şeyleri yapmak için bilgisayar dehası olmak gerekmiyor
En ufak bir notdefteri projesinde bile richedit veya textbox'ı bile microsoft'un kontrollerini kullanarak yapıyorsunuz. Hazır class'ları kullanıyorsunuz. Komik olmayın bilginiz yoksa susun varsa konuşun. Eminim word'u bile daha adamgibi kullanıp bütün özelliklerini bile bilmiyorsunuz. Word sadece beyaz bir sayfadan oluşmuyor. Şimdi bunuda oyun yapma olayına çevirmeyin. Biz niye yapamıyoruz gibi saçma şeyler söylemeyin. Yazılım deha'sı bile olsanız tek başınıza yapamazsınız bir word'ü. Sadece Word 2010 sürümünde kaç tane bilgisayar mühendisi programcısı bu projede görev almış onu bi öğrenin ondan sonra biraz düşünün anlayacaksınız.
sen çok anlıyosun galiba burda böle hava atman bir şeye yaramaz gidi yazsaydın ya biliyosun madem
mesut ne diyor ben yazarim mi diyor mesut sonuna kadar hakli siz bir not defteri yazarken bile microsoft un kontrollerini ve apilerini kullaniyorsunuz basit bir cd yazma programinda bile windows un apilerini kullaniyorsunuz c sharp ile program yazarken dotnet framework altinda yani ide kullanarak yaziyorsunuz size burda susmak duser hero24
siz gidin bi sharp develop un kaynak kodlarini inceleyin sitesinde yayinliyor
ben incelemedim ama bir hayli karisik oldugunu tahmin ediyorum
ki sharp develop bile dotnet kullanarak yapilmis bir proje
yuru be hero :)
mesut word yapma baska yararli bisey yap sende, programcilik bilgin varsa yap seni taklit edelim bizde.Elbette word un aynisini yapmak cok zor ustelik bunu microsoftun sundugu imkanlarla yapacaksin dogru.Ama o degilde baska bisey yapsan microsoft bunu benim teknolojilerimi kullanarak yaptin deyip de elinden almaz merak etme, sen uretken ol bu kadar kasma kendini.
Arkadaşlar ben size yok şunu yaparım bunu yaparım diye hava mı atıyorum. Yada herhangi bir mesajımda hangi konu olursa olsun artistlik mi yaptım. Yorumları düzgün okuyun ben yaparım ederim dediğimi hiçbirinde söylemedim. Sadece olayın iç yüzünü anlatmak istiyorum daha neler var neler. Konuyu açan arkadaş ben word'e benzeyen basit bir kelime işlemci programı yapmak istiyorum bana csharp'ta böyle bir program kodu varmı benimle paylaşırmısınız deseydi az çok bu konuda bilgisi olduğunu düşünürdüm. Ama bana word'un c# kodlarını verin demesi bu konuda hiç ama hiç bilgisi olmadğı anlamına geliyor. [url=../kisisel/101323/]liberty city[/url] dediği gibi size susmak düşer hala konuşuyorsunuz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen!!!
ben kimseden word 2010 un kodlarını istemedim ben sadece c# da yapabilicegimiz kadarı ile elimizdekileri kullanarak yapmayı söylüyorum yani illa bizden bir şey istenildiğinde hemen onun şirketini aramaya gerek yok kendi yapabildiğimiz kadarı yani burda tıpa tıp aynı olacak diye bir şey yok yardım edebilicek biri varsa diye konu açtım iş farklı yönlere uzandı
C# word 2010 ile ne yapmayı düşünüyorsun?
arkadaşım yapılması gerekiyor ihtiyacım var yardım edebiliceklere şimdiden teşekkürler
hazır word 2010 varken olur mu hiç buna tekerleği yeniden icat etmek derler
sen illaki bir program yazmıssındır bir konu açmıssındır birileri gelipte sana diyomu buna yeniden icat etmek denir diye lazım diyince lazım yeniden icat edilince ne olucakmıs bilgisayarda bir tane hesap makinesi var millet habire yazıyo o zmn git herkeze için bir konu aç buna hazır varken tekrar icat etmek denir diye bakalım ne dicekler örn microsoft u ara xp de farklı win 7 de farklı hesap makinesi koyuyolar ya bakalım niye başka program yazıyolarmıs öğrenmiş oluruz
sen bu sevdadan vazgec hero, haziri cok guzel yapilmis :)
biraz daha zamanı var artık isteyen yardım eder bakalım cıkıcakmı biri
amacin ne senin..bilmediginden mi bu israrin yoksa, baska bisey mi var
İkiside bi yandan öğrenmek de istiyorum da bu da lazım bana :D
yanlis yerden basliyorsun, once C# temelinden basla ogrenmeye ,word icin se acele etme, reenkarnasyon gecirdikten sonra sende yazabilirsin :D
- 1
- 2