Merhaba millet bilgisayarıma format atalı çok olmuştur , bu bilgisayarda C: diskimde windows ikonu yok taşınabilir disk gibi ve sağ tıklayıp biçimlendirme yapılabiliyor bunun nedenini sistem dosyasının eksik olduğunu düşünüyorum nedeni sanal makinada sistem dosyalarını silmeyi denedim system 32 ve windows klasörünün içindekilerini sildim ve windows ikonu gitmişti biçimlendirilebiliyordu yardım edin lütfen
C: Diskte windows ikonu yok
peki icon dosyasını nasıl onarabilirim? ve haklısın biçimlendirme olmaz çünkü disk yönetiminde sağ tıklayınca biçimlendirmeye tıklanmıyor
peki icon dosyasını nasıl onarabilirim? ve haklısın biçimlendirme olmaz çünkü disk yönetiminde sağ tıklayınca biçimlendirmeye tıklanmıMicrosoft sanırım sorunuzun cevbaını vermiş ; https://support.microsoft.com/tr ... or-corrupted-system
Sağolun şuan montaj yapıyorum bitince bakacağım inşallah düzelir format atamam birsürü büyük oyun var :)
arkada video renderleniyo ve sistem dosyası taraması oluyor sistem taraması bittiğinde yeniden başlatmaz demi video renderi gitmemesi lazım ama önemli değil windowsum videodan daha önemli
tarama bitti hata verdi sitedekileri okudum bilmemne konumunda 2 tane bilmemne klasörü olup olmadığını kontrol edin dedi ve bende ondan 1 tane var ne yapmam lazım :(
Hocam atın formatı gitsin ya başınızın ağrımasına değmez inanın :D