bir tane örnek program yazıyordum textbox ekledim buton ekledim
butona çift tıklayıp kodu yazdım Label1.Text=TextBox.Text; bu kodda derlemede hata veriyor aslında kod doğru ama hata veriyor
c# kodda hata
- 1
- 2
malesef olmuyor örnek kod ama olmuyor hata veriyor yinede saol
ya bu kodu ne tetikliyo ? butonun eventimi ne bu ?
İstersen bir siteye upload et, bizde indirip bir bakalım.
şu an vs 2010 kuruyorum birde onda denicem
loseface senin verdiğin koddada hata veriyor anlamadım gitti kabul etmesi lazım gerekli yere yazıyorum
yinede hepiniz saolun
torrentden inen program bu kadar olur çalısmadı vs 2010 2008 e devam
malesef ne yaparsam yapayım hata veriyor sanırım trial olmasından dolayı
Arkdaşım bak formun üzerine bir bulor bir label birde textbox yerleştir. daha sonra butona çift tıkla açılan yere şu kodu yaz label1.Text = textBox1.Text; bu kadar...
express sürüm olduğu için program hata vermez
bilmem ama bu şekildede çalışıyor :)
Barkın abi ben label1.Text = textBox1.Text; böle yazdım hata aldım :)niye bende anlamadım :)ToString() e gerek yok çünkü visual studio textboxa girilen verileri default olarak string kabul ediyor zaten label1.Text=textBox1.Text; çalışması lazım niye hata veriyo daha anlamadım..
ama label1.Text = (textBox1.Text).Tostring( ); ydi galiba şimid elimde ide yok böyle yapınca çalışmıştı kod niye böle oldu ?
0 addi $1,$0,-1
1 xor $3,$3,$3 (Or addi $3,$0,0)
2 addi $2,$1,1
3 Back: add $3,$3,$1
4 jal Save
5 addi $1,$1,1
6 beq $1,$2,Exit
7 jump back
8 Exit: Halt
9 Save: sw $3,2($1)
bu bir donanımın bilgisayarla haberleşmesini sağlayan kod....
onların özel işletim sisemleri var nasıl yaptıklarına gelince onların özel olarak geliştirdiği bir dil sayesinde
onların özel işletim sisemleri var nasıl yaptıklarına gelince onların özel olarak geliştirdiği bir dilBiliyn galiba :)
Nasl özel işletim sistemleri yani ?NAsıl kodluyorlar nasıl yazıyorlar o kodu o işletim sistemlerine o özel dillerin isimleri ne bizim bildiğimiz C# vb dillerden ne farkarkları var ?
torrentden inen program bu kadar olur çalısmadı vs 2010 2008 e
hayret birşey direk ms den indirsene.
http://www.microsoft.com/downloa ... 1b81&displaylang=en
Bu kodda hata yok ki.
İsim hatası olabilir. elle yazıp denemek gerekir.
MS Hiçbir zaman trial programlarında böyle bir hata vermez. Alakası yok.
Memo fortran olabilir c++ olabilir, assembly derlemesi olan her türlü program donanımla etkileşim kurabilir.
Örnek:Windows C++ hatta bazı noktalar .net ile yazıldı (windows 7 ve vista.).
- 1
- 2