sevgili arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar,
bitirme ödevim için yapmış olduğum klasik veri girişleri hesaplama ve sonuçları gösteren basit bir programı c++ da yazdım fakat exe dosyası olarak programı actıgımda msdos ortamında siyah ekranda ve sadece yazılardan oluşan bir program oldu haliyle. Hocam bu programı görselleştirmem gerektiğini söyledi ve bir aylık bir sürem var hali hazırda yaptığım programı görselleştirmek için ne yapabilirim. veri girişleri için kutucuklar şeklinde bir görsel menülendirme yapmam mümkun mu ? bunu c++ da yapabilirmiyim yaparsam nasıl yaparım (borland DEV c++ kullandım yazarken) yoksa basic e mi aktarmam lazım basice aktarıcaksamda nasıl aktarabilirim. programı kısaca soyle ozetleyebilirim printf scanf komutları ile veri girişlerini alan onları işleyip sonucları printf komutlarıyla goruntuleyen bir program. bu program bir kaç aşamalı ilk veriler ile ilk sonucları elde ediyor sonra o sonucları da kullanarak ek veriler girildiğinde 2. sonucları hesaplıyor bu sekilde bir kac basamaklı basit bir program bunu gorselleştirmek bir windows penceresi şeklinde istediğimiz verinin karsısındaki kutucuga tıklayıp veriyi girme seklinde basit bir gorsel arayüze ihtiyacım var. cok acil cevaplarınızı bekliyorum aslında bilen biri icin cok basittir belkide.
not : cuzi bir ucret karsılıgında ya da bu gariban öğrencinin mezuniyetine katkıda bulunmak isteyen bir arkadas varsa benimle iletişim kursun lütfen.
Ercüment KOÇ
KTU MADEN MUHENDİSLİGİ BOLUMU 4.SINIF
[email=ercumentkoc_2005@hotmail.com]ercumentkoc_2005@hotmail.com[/email]