merhaba arkadaşlar,ben c++ ı öğrenmek istiyorum.C++ hakkında hiçbir bilgim yok.bunu nasıl öğrenebilirim?bana yardımederseniz sevinirim......şimdiden teşekkürler.......
C++ nasıl öğrenirim
Arkadaşım https://www.chip.com.tr/forum/C-D ... yfa-PDF_t48011.html burada MeZaR arkadaşımız bir kitap vermiş belki yardımcı olabilir bir indir ve oku derim
c++ tan önce bende c ögrenmelisin daha yaralı olur
arkadasım bu konular boyle ha dıyınce ogrenebılınecek seyler degıl kı ! Git bi kursa egıtımını al.Hem ogrenmıs olursun hemde kendı basına ogrenecegınden dahada saglıklı bı sonuca ulasırsın.Bu konu hakkında da sana bilişim egitimi onerebılırım cebını yakmayacak fıyatlarla bu önemli egıtımı alabılırsın.
Rayvan arkadaşım izmir'de önerebileceğin bir eğitim merkezi var mı?
( c ) kitabıyla c++ örenmek mümkünmü yoksa illada c++ kitabimi edinmemiz gerek teşekkürler
toonami( c ) kitabıyla c++ örenmek mümkünmü yoksa illada c++ kitabimi edinmemiz gerek teşekküilla c++ kitabı edinmeniz gerekir. Çünkü c++, c nin içine nesne tabanlılık katılmış halidir. Çok büyük fark olmasa da alman lazım.
verdihin bilgi ve bizi bu konuda aydın larttıhın için teşekkürler ve ayrıca mumkunse c++ nın pdf olarak okuyabilecehim kipabı varmı
izmir ile ilgili bir bilgim yok acıkcası sadece duyumlarıma gore bulmak cok zor orada ama ıstanbulda felan olsan bilişim egitim merkezine direk olarak gel degılde git bir görüs sınıfları gez aklına yatarsa egıtımını al dıyeblırım sana
C/C++ öğrenmek istiyorsan önce kendine bir kitap almanı öneririm. Daha sonra uygulamalı olarak calışmakta fayda var.
Bence kitap almalısın.Başlangıç için www.kariyervideo.com videolar yardımcı olabilir..