C # sistem dilini öğrenmek istiyorum.ücretsiz olarak kaynaklarını ve programını verir misiniz?
C # öğrenmek
mustafa91Teşekkürler :) işallah öğrenirim en kolay yazılım dili diye bunu seçtim :) bakalım oyunlar yaparım bide o program bedavamı paralıysa ne kadr ve bunlar kaç megabyte tutar toplam?Son Düzenleme: minnoş_97 ~ 13 Temmuz 2008 20:36
Bedava. İnternetten yüklenen yani kurulum sırasında yüklenen az da(200 vardır bilmiyorum sınırsız olduğu için artık MB'ları sadece süre için takıyorum :D ), hepsinin olduğu bi iso var o çok, 700 mb falan var. Aslında en kolayı basic. Adı üstüne :D 10-11 yaşımda hafif hafif öğrenmeye başlamıştım şimdi baya öğrendim de Visual Basic 5 ti o zaman, Bu ise 9. Değiştirmişler bi sürü yenisine alışamadım.
Basic bedava ve az mbsa ona başlayacam :D
İYİ :) ama öbür ay çünkü bu ay bitti nerdeyse kotam
https://www.chip.com.tr/forum/c-o ... -buraya_t62514.html
belki bu işinize yarayabilir algoritma mantığı falan da var ;)
bu neye trojan gönderiyo microsoft xp nin kaçak olduğu için mi linkte?
minnoş gözlemlediime göre çok ta iyi bi programlama bilgin yok.:) zaten c# ta en kolay dil falan değil. sen sadece görünen yüzünü biliyorsun visual c# ile başla demicem sana. onunla direk başlarsan öğrenemeyeceğin bi sürü şey olucak. C#'ı gerçekten öğrenmek istiyorsan ilk önce gidip bir kitap alıcaksın. Online ne kadar çok site olsa da kitabı hiç bi zaman değişmem... ama ilk önce VB.NET ile başlasan daha iyi olur. Programlama mantığın gelişir. Aynı zamanda da .NET Platformunu kavramış olursun. C#'a geçtiğinde sana kolaylık sağlar;)
delphi'yi tavsiye ederim gunumuzde en cok kullanılan ve sanayide gelisen tek yazılım. c++ sorunlara yardım edebilirim .
çok teşekkürler ben de faydalandım