arkadaşlar visual c# ta kendi çapımda bi web tarayıcı yaptım fakat sistemim win7 64 bit olduğu için yaptığım program da 64 bit oldu bunun içinde adobe flash player yüklenmiyo kullanamıyorum acaba 32 bit yapma seçeneği var mı varsa nerden yapıyoz?ha bi de arkadaşlar bu programın rengini nasıl değiştirebiliriz kodu var mı yazabilr misiniz?
c# web browser 64 bit sorunu
yukarda build menüsü vardır.
configuration manager a girip. Açılan pencereden:
"Active solution platform:" un altında bombobox vardır. Any CPU yazar.
Altında New CPU a tıklayıp x86 yı seç tekrar derle. bin klasörüne x86 diye klasör çıkacak.
bir nesnenin rengini değiştirmek istersen:
nesneAdi.BackColor=Color.Red;// örnek.
çok sağol pcmaker...ama builde giriyorum configure seçeneği yok build solution rebuild solution publish form1 var nerden girecem bi de bu nesne adı olan mesela geri butonu ise ne yazacağım onu da yazarsan çok iyi olur fazla da meşgul etmeyim seni..
Express mi kullanıyon hımm.
ben ikisinin de resmini verim bekle biraz.
Bak visual studio da yapabiliyorsun. Express te yapamıyorsun.
Express hiç kullanmadım ama denedim build menüsünde yok öyle birşey.
expresste olmuyomuş neyse bi de şu renk konusuna açıklık getirde fazla meşgul etmeyim seni.. bi de şöyle bi şey var yaptığım programı xp 32 bitte çalıştırdım flash videoları falan oynatabiliyorum sorunu da olmadı nasıl oluyo bu 64 bit program 32 bitte çalıştı :))
Any CPU modunda derlendiği için programın 32 bit bilgisayarda 32 bit davranıyor 64 bit bilgisayarda 64 bit davranıyor. Çoklu uyumluluk modu.
Yukardaki mesajımda söyledim.
nesneadi.BackColor=Color.Red;
Nesnenin name'i ni yazacaksın.
button1.BackColor=Color.Blue; gibi
Yukarda BackGround yazmışım pardon. Asp.NET e gitti aklım.